ROMANIA v MUNTENEGRU: GAZONUL de pe CLUJ ARENA este DEPLORABIL

ROMANIA v MUNTENEGRU. Debutul antrenorului neamt CHRISTOPH DAUM pe banda tehnica a nationalei Romaniei va avea loc pe un gazon aflat intr-o stare deplorabila. Afectata serios de concertele ce au fost organizate pe stadion luna trecuta, suprafata de joc de pe CLUJ ARENA nu va fi refacuta pana duminica, atunci cand ROMANIA va da piept cu MUNTENEGRU in preliminariile CM din 2018, informeaza mass media autohtona de profil.

ROMANIA v MUNTENEGRU. Compania care se ocupa de gazonul de la CLUJ ARENA a dat asigurari ca acesta se va prezenta in conditii bune la ora partidei, insa realitatea este cu totul alta. Cu o zi inaintea meciului, suprafata de joc are inca portiuni mari in care gazonul lipseste si asa va fi si in timpul partidei oficiale. Singura solutie a organizatorilor a ramas acum nivelarea, pentr ca gazonul sa nu se comporte ca un maidan, informeaza postul de televiziune DigiSport.

CITESTE SI: ROMANIA v MUNTENEGRU: FORMULA OFENSIVA GANDITA DE DAUM! CUM ARATA PRIMUL 11 PROBABIL

ROMANIA v MUNTENEGRU. UEFA a recomandat mutarea meciului de pe CLUJ ARENA, vizat fiind stadionul celor de la CFR Cluj, insa FRF a mentinut decizia initiala. Singura explicatie poate fi capacitatea redusa a arenei din Gruia, Federatia vanzand pana acum 27 de mii de bilete, mult peste numarul de spectatori ce putea intra pe stadionul celor de la CFR.

Intalnirea ROMANIA v MUNTENEGRU, din preliminariile CMdin Rusia, se va disputa duminica seara, incepand cu ora 21.45.

Sursa foto: prosport