ROMANIA v MUNTENEGRU: Lovitura pentru DAUM! Inca un TITULAR a plecat acasa!

ROMANIA v MUNTENEGRU. Selectionerul CHRISTOPH DAUM a primit o veste proasta, vineri dimineata, staff-ul medical anuntandu-l ca unul dintre titularii de baza ai nationalei nu va putea evolua in partida de duminica cu MUNTENEGRU.

ROMANIA v MUNTENEGRU. Astfel, potrivit site-ului FRF, fundasul lui Napoli, VLAD CHIRICHES, nu a mai putut continua pregatirea pentru meciul din preliminariile Cupei Mondiale si a parasit cantonamentul. “In aceasta dimineata, staff-ul medical al echipei nationale a ROMANIEI a decis ca VLAD CHIRICHES nu va putea fi recuperat in timp util pentru meciul cu MUNTENEGRU. In aceste conditii, stoperul de 26 de ani se va intoarce la echipa de club pentru recuperare.

CITESTE SI: ROMANIA v MUNTENEGRU: Care sunt jucatorii care se bat pentru BANDEROLA de CAPITAN

ROMANIA v MUNTENEGRU. Miercuri, VLAD CHIRICHES  a acuzat o inrautatire a durerilor mai vechi la genunchiul stang, iar staff-ul medical a decis sa-l opreasca de la antrenamente. In aceasta dimineata, s-a constatat ca sansele ca VLAD CHIRICHES sa fie apt de joc pentru meciul de duminica sunt minime si s-a decis de comun acord cu fotbalistul ca acesta sa plece la Roma pentru a efectua o artroscopie”, se arata in comunicatul FRF.

Sursa foto: frf