ROMANIA v MUNTENEGRU: Pe cine a convocat DAUM in locul accidentatului TATARUSANU

Selectionerul CHRISTOPH DAUM l-a covovocat pe CRISTIAN BALGRADEAN (Concordia Chiajna), goalkeeper-ul ilfovenilor urmand a-l inlocui  pe CIPRIAN TATARUSANU in lotul cu care ROMANIA va aborda partida cu MUNTENEGRU, meciul de debut al tricolorilor in preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018.

Partida dintre ROMANIA si MUNTENEGRU va avea loc pe 4 septembrie 2016, pe “Cluj Arena”, de la ora 21.45

CITESTE SI: ROMANIA V MUNTENEGRU: FRF A MODIFICAT SCHIMBAREA! MECIUL SE JOACA PE CLUJ ARENA

Conform postului de televiziune Digisport, CRISTIAN BALGRADEAN va ocupa postul lasat liber de CIPRIAN TATARUSANU, accidentat in timpul meciului dintre Fiorentina si Chievo, din Serie A, scor 1-0. CIPRIAN TATARUSANU a fost lovit in cap de un fotbalist advers in minutul 30 al partidei, insa a mai continuat pe teren pana in minutul 40, cand a acuzat ameteli si a fost schimbat. Ulterior, portarul roman a fost transportat la spital pentru investigatii.

Initial, FLORIN NITA (Steaua) fusese convocat de Daum, insa sefii Stelei si cei de la FRF au ajuns la un consens pentru ca altfel ros-albastrii ar fi trebuit sa joace restanta cu CSMS Iasi cu tanarul Poiana in poarta in conditiile in care si Cojocaru este convocat la U-21. NITA va fi lăsat la Steaua, iar in locul lui a fost adus CRISTIAN BALGRADEAN

Sursa foto: sport