ROMANIA va intalni SLOVENIA, in PRIMUL TUR AL CUPEI DAVIS

ECHIPA MASCULINA DE TENIS A ROMANIEI va intalni SLOVENIA in PRIMUL TUR al Grupei I din Zona Europa/Africa a CUPEI DAVIS, in perioada 4-6 martie 2016, pe teren propriu, potrivit site-ului Federatiei Romane de Tenis.

Slovenii si-au asigurat calificarea dupa ce au invins, la finalul saptamanii trecute, la baraj, Lituania, cu scorul de 5-0.

Cel mai bine clasati jucatori sloveni sunt Blaz Rola (128 ATP), Blaz Kavcic (155 ATP), Greg Zemlja (174 ATP) si Tom Kocevar-Desman (378 ATP). La dublu, cel mai bine clasat se afla Blaz Rola, 226 ATP.

Cei mai bine clasati romani sunt ADRIAN UNGUR (171 ATP), MARIUS COPIL (181 ATP), la simplu, HORIA TECAU (5 ATP) si Florin Mergea (15 ATP), la dublu.

CITESTE SI: CUPA DAVIS. ROMANIA – SLOVACIA 2-3. ROMANIA RATEAZA CALIFICAREA IN BARAJUL GRUPEI MONDIALE

Romania si Slovenia nu s-au mai intalnit niciodata in istoria Cupei Davis.

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a pierdut, anul acesta, la Mamaia, cu 2-3 intalnirea din turul II cu reprezentativa Slovaciei.

Daca va trece de Slovenia, echipa antrenata de Andrei Pavel va juca, in perioada 15-17 iulie, pe teren propriu, impotriva Spaniei lui Rafael Nadal.

Sursa foto: dcnews