Romania va juca, in iunie, un meci amical cu o nationala calificata la Campionatul Mondial

Echipa nationala a Romaniei va disputa, in luna iunie, un meci amical impotriva unei formatii calificate la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia. Meciul va avea loc in data de 4 iunie, in orasul elvetian Geneva.

Desi toata lumea se astepta ca tricolorii sa dispute un test in compania unei selectionate de pe Batranul Continent pana la urma elevii selectionerului Victor Piturca vor juca impotriva nationalei Algeriei.

Citeste si:  S-a decis ce post TV transmite amicalul Romania-Argentina 

Federatia Algeriana de Fotbal (FAF) a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca a semnat un contract pentru organizarea unui meci amical cu Romania, care va avea loc la 4 iunie, la Geneva.

“Presedintele Federatiei Algeriene de Fotbal, Mohamed Raouraoua, a avut o intalnire cu selectionerul Vahid Halilhodzici si membrii stafului tehnic pentru a examina programul de pregatire în vederea Cupei Mondiale din 2014. Pe langa meciul Algeria – Slovenia, in 5 martie, pe arena Mustapha Tchaker din Blida, federatia algeriana a semnat un contract pentru organizarea unei partide amicale cu Romania, care va avea loc la 4 iunie 2014, la Geneva. De asemenea, continua discutiile pentru organizarea unui alt meci amical în Algeria, la 31 mai”, noteaza site-ul federatiei algeriene.

La Cupa Mondiala, Algeria se afla in grupa H, cu Belgia, Rusia si Coreea de Sud.

Sursa foto: prosport.ro