ROMANIAN MASTER OF MATHEMATICS: Peste 100 de ELEVI din 15 tari se intrec in Bucuresti la cea de-a saptea editie a CONCURSULUI INTERNATIONAL

Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”, in parteneriat cu Primaria Sectorului 1 si Societatea de Stiinte Matematice din Romania, organizeaza, in perioada 26 februarie – 1 martie, cea de-a saptea editie a CONCURSULUI INTERNATIONAL ROMANIAN MASTER OF MATHEMATICS, au anuntat reprezentantii unitatii de invatamant printr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, la aceasta editie a competitiei participa 17 echipe, 104 concurenti si 30 de lideri din 15 tari.

Citeste si: Peste 260 de OLIMPICI INTERNATIONALI, profesorii si scolile lor, PREMIATI de MEN

Concursul, devenit o traditie pentru scoala romaneasca de matematica, este considerat de Societatea de Stiinte Matematice din Romania drept “competitia cu cel mai inalt nivel de dificultate in randul concursurilor internationale de matematica de profil”.

Citeste si: DIPLOME IN HONORIS pentru 43 de ELEVI OLIMPICI internationali, acordate de Primaria Capitalei

Festivitatea de deschidere a CONCURSULUI INTERNATIONAL ROMANIAN MASTER OF MATHEMATICS a avut loc joi, de la ora 17.00, in sala Aula Magna a Academiei de Studii Economice.

Sursa foto: cp4space.wordpress.com