ROMANII AU TALENT, UPDATE. Andrei Cerbu, numarul preferat al lui Mihai Petre. Anatoly a luat biletul de aur!

ROMANII AU TALENT: Show-ul ROMANII AU TALENT a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon, al patrulea. Pe scena preselectiilor s-au perindat, rand pe rand, romani mai mult sau mai putin talentati, unii au produs emotie, altii au starnit zambete, iar altii au plecat cum au venit. De departe, cel mai talentat concurent al primei editii din noul sezon ROMANII AU TALENT a fost Andrei Mihnea Cerbu, un adolescent in varsta de aproape 11 ani din Iasi. Puteti vedea video cu talentatul concurent la finalul acestui articol.

Baiatul canta de cativa ani la chitara electrica si o face extrem de bine. Juriul a ramas uimit de talentul lui Andrei Cerbu, iar Mihai Petre i-a marturisit, la final, ca este numarul sau preferat.

ROMANII AU TALENT: Andrei Mihnea Cerbu are aproape 11 ani este din Iasi si idolii sai sunt Gary Moore si Santana. La finalul numarului, sala l-a aplaudat in picioare, a cantat magnific!

“Ce usor e sa cuceresti o sala cand ai talent”, a spus Pavel Bartos. “Cand i-am dat chitara in brate, am stiut de ce”, a spus tatal sau, invitat de juriu pe scena.

“Esti un adevarat artist, ai o sensibilitate, ai o traire a ta in timp ce canti”, i-a spus si Andra. “Tata mi-a ales chiatra, el stie multa muzica si a vrut ca eu sa ajung pe scena si sa va cant”, i-a raspuns micutul Andrei Cerbu. 

ROMANII AU TALENT: De departe, cel mai incantat de micutul Andrei Cerbu a fost Mihai Petre. “N-am avut senzatia nico clipa ca privesc un copil de 11 ani, ci un adevarat profesionist. Esti un copil cu adevarat special, pana acum esti numarul meu preferat”, i-aspus si Mihai Petre.

Andrei Cerbu a primit trei de DA si felicitari din partea celor trei jurati.

ROMANII AU TALENT: Un alt concurent care a produs senzatie la ROMANII AU TALENT a fost Fane Missisipi Delta Blues, un barbat ceva mai in varsta care conduce o basculanta. In ciuda meseriei sale, Fane a reusit sa uimeasca sala intreaga cu vocea sa, dar si cu prezenta scenica! Barbatul a interpretat in stil mare o piesa rock si a reusit sa impresioneze intreaga sala de la Romanii au Talent. 

“Ce am trait eu poti trai o singura data in viata. Nu m-am mai mai simtit niciodata asa. Vreau sa ma vada copiii din ELvetia.. care nu ma baga in seama. Au vorbit acum 10 ani cu mine. S-ar putea sa ma sune si pe mine, sa vorbeasca si sa ma intrebe ce mai fac”, a spus concurentul, dupa ce a iesit de pe scena.

Tot la ROMANII AU TALENT a facut senzatie si cvintetul vocal Anatoly, care a reusit sa obtina trei de DA in prima editie a sezonului 4 a show-lui. Totodata, a obtinut si biletul verde pentru semifinale.

“Am venit aici sa bucuram sufletele romanilor cu muzica pe care o interpretam”, au spus membrii grupului inainte sa urce pe scena. Juriul si spectatorii i-au aplaudat la unison.

ROMANII AU TALENT: “Aveti toate calitatile necesare pentru a ajunge foarte departe”, le-a spus Mihai Petre. Andra i-a apreciat si ea, iar Andi Moisescu le-a spus: “Dupa cum stiti, etapa imediat urmatoare este etapa in care urmeaza sa aliminam niste acte artistice ca sa ajungem la numarul mic necesar semifinalelor. Anul acesta insa exista o singura ocazie pentru un singur act artistic sa mearga in semifinala. E un fel de bilet de aur, asa incat dragii mei nu numai ca primiti un da, dar ne vedem direct in semifinala”, le-a spus Andi.