ROMANII AU TALENT, 7 Martie: BOMBA! SEXY Morosanca l-a socat pe Smiley! FOTO

ROMANII AU TALENT: Unul dintre cele mai picante momente din editia de aseara a emisiunii ROMANII AU TALENT l-a reprezentat aparitia pe scena a unei ‘doamne’ foarte sexy, care a facut deliciul publicului cu tinuta de port popular extrem de sumara. Si asta nu e tot, pentru ca in cele din urma ‘doamna’ imbracata in straie populare s-a dovedit a fi ceea ce nu parea, secretul lasandu-i cu gura cascata atat pe membrii juriului, cat si pe telespectatori.

ROMANII AU TALENT: Isi spune SEXY MOROSANCA si la o simpla privire intelegi care e rostul numelui sau. A venit la ROMANII AU TALENT sa cante. Inainte sa intre pe scena a povestit ca vreme de peste un an a cantat la un restaurant, dupa ce patronul a fost impresionat de vocea ei. Incantata nevoie mare de talentul sau, a pasit cu incredere pe scena, declarandu-se gata sa impresioneze pe toata lumea.

ROMANII AU TALENT: Nu a reusit sa impresioneze prin voce, insa a socat prin ceea ce a spus. La final, Rodica MOROSANCA a recunoscut ca desi a venit imbracata ca o femeie, este de fapt barbat. Mai mult, Sexy Morosanca a facut senzatie cand a incercat sa-l ademeneasca pe Smiley in patul sau.

Vezi aici cele mai tari momente de la ROMANII AU TALENT

“Esti barbat?”, a intrebat-o Smiley in culise. “Tu ce zici?”, a venit raspunul. “Eu spun ca da”, a continuat artistul. “Cine a trecut prin patul meu conjugal, o devenit un profesionist”, s-a laudat personajul imbracat in femeie, dar care in realitate este barbat.

“Eu sunt cu femeile. imi plac foarte mult femeile”, a contracarat Smiley oferta cu tenta indecenta. “Haideţi la o proba”, a continuat cu mult curaj presupusa Rodica. “Nu mersi”, a incheiat socat Smiley.