ROMANII AU TALENT. A venit din Cahul sa impresioneze juriul de la Romanii au Talent

Magicianul din Republica Moldova care a ajuns la ROMANII AU TALENT: Imi place sa-i vad pe oameni zambind la prezentarile mele! Moldoveanul Andrei Andronachi (29 de ani), care i-a cucerit cu un numar de magie pe cei trei jurati de la concursul ROMANII AU TALENT de la Pro TV, considera ca umorul l-a propulsat in urmatoarea etapa.

Tanarul de la Cahul spune ca vrea sa-i faca pe oameni sa zambeasca.Un magician din Republica Moldova a impresionat juriul de la ROMANII AU TALENT. „La inceput m-am gandit ca ar fi bine sa prezint un numar complicat. Apoi mi-a venit ideea sa adaug un pic de umor. Si iata ca a iesit mai mult haz decat magie“, spune concurentul de la ROMANII AU TALENT.

Unora le-a placut mai mult numarul de magie, altora – umorul si expresia fetei tanarului din Cahul. Chiar el se amuza de felul cum au evoluat lucrurile pe scena.Magicianul spune ca, de fapt, prin trucurile pe care le face nu isi doreste sa uimeasca lumea pana la frica.

„Magia mea este un pic mai serioasa decat clovneria. imi place sa-i vad pe oameni zambind la prezentarile mele“, dezvaluie tanarul. Sa fii magician nu este usor, ne asigura el, amintindu-si de primul truc care i-a taiat rasuflarea. Pe atunci avea doar patru ani. „Nu intelegeam cum de a facut bunelul ca o moneda sa apara si sa dispara. De atunci sunt cucerit de magie“, spune el.

A inceput sa prezinte numere de magie la nuntiPentru a afla toate secretele acestei arte, a fost nevoie de multa munca, dar si de rabdare. „Am citit multe carti, tot ce se putea. De multe ori am lasat si iar m-am reintors la trucuri. imi lua aproximativ patru saptamani pentru ca sa invat doar o singura miscare“, isi aminte el. in schimb, numeroasele ore de munca s-au fructificat acum in apreciere si succes.

„Cu trei ani in urma am fost invitat pentru prima oara sa prezint numere de magie la nunti si petreceri. Asa am devenit un pic mai cunoscut, mai castigam si un ban“, spune el, atentionand insa ca sa faci magie pentru un astfel de public este mult mai greu decat in scena.

Secretul este in pozitionarea publicului. „La astfel de evenimente ai oameni in jurul tau, nu doar in fata. Trebuie sa fie pregatit sa nu dai gres“, explica Andrei.

ROMANII AU TALENT – Basarabenii sunt reticenti

Succesul mentalistului Cristian Gog, care a devenit castigator al editiei trecute de la „Romanii au talent“ i-a dat incredere in propriile forte. Astfel, a decis ca merita sa incerce. si-a spus ca oricum va iesi ceva bun din asta, chiar daca nu va lua marele premiu de 120.000 de euro.Sa traiesti din magie in Republica Moldova este aproape imposibil, spune Andrei Andronachi. si asta din cauza faptului ca moldovenii nu o pot percepe ca arta, ci ca pe o batjocura. „Reactia oamenilor este multe ori negativa. Ei isi inchipuie ca vrem sa-i prostim, ca le ascundem un adevar simplu si astfel iau o pozitie de aparare. Va trebui sa treaca mai multi ani ca magia sa fie perceputa ca o arta“, mai puncteaza basarabeanul.

Andrei se pregateste intens de urmatoare etapa, insa refuza sa dezvaluie detalii. Ce poate spune cu siguranta este ca va apela din nou la umor, piesa lui de rezistenta.

Alti basarabeni la ROMANII AU TALENT in 2011, dansatoarele Natalia

Duminica si mama sa Aliona Duminica au ajuns pana in semifinale show-lui de la Pro TV. Un an mai tarziu, Tatiana Iliescu, a facut senzatii pe monociclu in cea de-a patra editie a emisiunii „Romanii au talent“.