ROMANII AU TALENT: Andra a comis-o grav in fata romanilor cu TALENT si a milioane de telespectatori! FOTO

ROMANII AU TALENT: Seara de senzatie la Pro TV. Lider de audienta si de aceasta data, show-ul ROMANII AU TALENT difuzat aseara, de la 20.30, a reusit sa aduca in prim-plan si un moment mai “picant” cu Andra, spre deliciul telespectatorilor. Andra a fost surprinsa cu zona intima la vedere, intr-o iesire de entuziasm avuta la auzul unei piese celebre.

ROMANII AU TALENT: Concurentul care a facut-o sa se ridice de pe scaun pe Andra a primit trei de “NU”, dar asta nu mai conteaza, din moment ce a reusit sa provoace o scena mult asteptata de carcotasi. “O demonstratie de Kung Fu, stilul sarpe”: asa a catalogat Mihai Petre dansul lui Sorin Magdin, care a primit trei de “Nu” pentru prestatia sa de la ROMANII AU TALENT.

Concurentul a dansat pe mai multe melodii, iar piesa lui J Balvin – Tranquila le-a trezit atat spectatorilor, cat si juratilor pofta de miscare. Andra s-a ridicat de la masa juriului si a inceput sa danseze cu miscari provocatoare, imbracata intr-o tinuta care i-a venit perfect: un top alb, lejer si o pereche de pantaloni extrem de scurti, cu franjuri.

ROMANII AU TALENT: In timp ce se misca pe ritmurile nebune, vedeta a departat si picioarele, iar pantalonii cam decoltati au lasat la vedere o parte din zonele intime. Inainte de a se aseze inapoi la masa, jurata a apasat X-ul, iar Sorin Magdin a fost trimis acasa si de catre Mihai si Andi. 

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: A fost un mega-show, vineri seara, in cea de-a treia editie a emisiunii ROMANII AU TALENT. Pe scena au intrat concurenti de toate varstele, de la micuti de gradinita pana la seniori, care au aparut in fata juriului, format din Andra, Mihai Petre si Andi, cu dansuri orientale, freestyle sau inventate, scenete, demonstratii sportive, numere de magie, acrobatie sau momente muzicale care au emotionat publicul. 

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: Cel mai emotionant moment al serii a fost oferit de Leon Magdan, “profesor de joaca”, asa cum s-a recomandat. El a spus o poveste cu ajutorul mainilor, a umbrelor si a luminii, pe versurile poemului “Trei fete” de Lucian Blaga. 

“Cele mai bune momente sunt cele care reusesc sa ne rascoleasca sufletul, si daca mai si invatam ceva din experienta traita, e un moment demn sa castige Romanii au talent”, l-a felicitat Mihai Petre, iar Leon a primit din partea juratilor “biletul verde” care ii deschide drumul direct catre semifinala super-show-ului. VEZI AICI VIDEO

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: Una dintre cele mai enigmatice prezente pe scena de la “Romanii au Talent” a fost aceea a “vagabondului misterios”, asa cum se autointituleaza el.

“O prezenta soc”, l-a numit Bartos pe “Vagabondul misterios”, alias Marcel Draga, care a urcat pe scena cu chitara in mana, fara nicio intentie de a canta la ea. Intr-adevar, nimeni n-a stiut exact ce urma sa prezinte Marcel pana nu s-a dezlantuit pe scena intr-un dans “zguduitor”.

“Vad in fata mea un ciudat talentat”, l-a laudat Andra in numele juratilor, asa caa “vagabondul misterios” va reveni la “Romanii au talent” in urmatoarea etapa. Putini si-au dat insa seama cine se ascundea de fapt sub gluga hanoracului. Marcel Draga nu este nimeni altcineva decat Erawyo, concurentul care a cucerit publicul si in sezonul trecut al emisiunii.

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: Atmosfera a devenit de-a dreptul “electrica” pe scena competitiei, cand un concurent a depasit orice limita a imaginatiei cu talentul sau “incredibil, impresionant, nemaivazut si riscant in acelasi timp”, dupa cum l-a numit Mihai Petre.

“E prima data cand sunt inspaimantat si cucerit in acelasi timp”, a spus si Andi Moisescu, dupa ce a vazut numarul oferit de “Omul-baterie”.

Aprinde becurile cu o simpla atingere, prajeste un carnat cu mana si poate fi curentat cu zeci de mii de volti fara sa pateasca nimic. Sarbul Biba Struja, intrat de doua ori in Cartea Recordurilor, si-a incercat norocul si pe scena de la “Romanii au Talent”, unde i-a speriat pe jurati cu abilitatile sale.

Biba Struja, pe numele adevarat Slavisa Pajkic, este unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sarbul, bolnav de displazie ectodermala, a devenit imun inaltei tensiuni si poate rezista, fara probleme, unui voltaj ridicat. Cu timpul, a invatat chiar sa-l controleze. Si-a descoperit “talentul” in urma unui accident in adolescenta, iar apoi si-a continuat intreaga viata cu experimente cu energie electrica.

ROMANII AU TALENT, 28 februarie: “Am ramas fara cuvinte, nu pot sa inteleg cum faci toate astea”, i-a spus Andra lui Biba Struja. Desi are numai sase ani si jumatate, Andrei Laza este cat se poate de hotarat: “Nu ma-nsor si nu ma-nsor!”.

Micutul talentat si-a recitat cu patos poezia la preselectiile “Romanii au talent” si i-a amuzat pe toti cei prezenti in sala de spectacol, ba unora chiar le-a”deschis noi orizonturi”, dupa cum a spus Mihai Petre. Trei de “Da!” a primit Andrei si a trecut mai departe in competitia talentelor.