ROMANII AU TALENT. Ce mai fac concurentii care au evoluat in finala editiei precedente. VIDEO

ROMANII AU TALENT continua, la ProTtV, cu sezonul patru, insa putini sunt cei care mai stiu ce s-a intamplat cu finalistii din sezonul precedent. Una dintre concurentele ajunse in marea finala Romanii au Talent este Camelia Duta, o femeie de serviciu din Iasi care a reusit sa impresioneze pana la lacrimi atat cu povestea ei de viata, cat mai ales cu abilitatea cu care a dansat step.

Camelia Duta, in varsta de 33 de ani, a reusit sa ajunga in finala Romanii au Talent, sezonul trecut, insa la fel de rapid precum a devenit celebra, a intrat in anonimat. Portivit celor de la Libertatea, Camelia traieste acum tot intr-un garaj, ca si pana sa ajunga in finala celebrului concurs.

Camelia s-a nascut in Constanta, a stat pana la 18 ani intr-o casa de copii, dupa care a trait pe strazi. Isi aminteste ca o mai luau oamenii in casele lor ca sa mai faca o baie sau sa ii dea o farfurie cu mancare si ca a avut zile in care cauta prin tomberoane ca sa manance ceva.

Camelia Duta doarme acum tot pe o canapea in vestiar la locul de munca. “Am invatat singura step de la inregistrari cu Fred Astaire si James Brown”, povestea Camelia la Romanii au Talent.

Cand s-a apucat de step, Camelia a facut foamea o saptamana ca sa-si permita pantofii. Juriul a apreciat-o, atunci, cu vorbe elogioase. “As vrea sa te felicit pentru ce-ai facut” a spus Mihai Petre. Andi Moisescu a remarcat pasiunea depusa de Camelia, chiar daca n-a fost cel mai spectaculos moment. Pentru puterea exemplului, Camelia a primit 3 de DA. 

Cu aceasta poveste de viata, dar si cu talentul sau incredibil de a dansa step, Camelia Duta a uimit, anul trecut, o tara intreaga si a ajuns chiar in finala emisiunii “Romanii au talent”.

Nu a avut insa norocul de a castiga si marele premiu, astfel ca, dupa stingerea reflectoarelor, Camelia s-a urcat din nou in trenul ce duce spre Iasi si si-a reluat vechiul seviciu. Singurul moment in care s-a simtit din nou speciala a fost zilele trecute, cand a fost invitata sa danseze intr-un club din Copou.

“Am fost aplaudata, mai ales in momentul in care am inceput sa fac miscari à la Michael Jackson. Nu am fost platita, dar mi s-au oferit un suc si ceva de mancare. inca nu am o costumatie de scena, am dansat in trening, iar pantofii pe care mi i-am luat anul trecut pentru emisiune s-au cam uzat”, a povestit Camelia Duta.

Foto-Video: Pro Tv, Libertatea

Dar haideti sa ne reamintim cum a dansat Camelia DUTA la Romanii au Talent: