Românii au talent. Ce va face Ana Maria Mărgean cu premiul de 120.000 de euro

Românii au talent, sezon 11. Ana Maria Mărgean, câștigătoarea marelui premiu de 120.000 de euro, a vorbit despre planurile sale de viitor, sâmbătă dimineață, la Știrile Pro Tv.

Ana Maria Mărgean, în vârstă de 11 ani, a vorbit despre experiența sa cu muzica, cum a devenit ventriloc și ce anume va face cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

”Eu cant de la cinci ani, dar ventrilocia am descoperit-o pe YouTube. Eu imi doresc sa bucur in continuare sufletele oamenilor. Papusile s-au simtit foarte bine alaturi de mine pe scena. As vrea sa pregatesc niste spectacole si chiar m-as bucura. Deocamdata, ma bucur de acest moment frumos, am timp sa ma gandesc ce fac cu premiul, probabil o sa investesc in educatia mea muzicala, dar mi-as lua si un catel, un pomeranian, dar m-as multumi cu orice catel pufos. Colegii mei au avut niste reactii foarte frumoase, la fel si profesorii m-au sustinut. Am primit multe mesaje de sustinere. Eu le-as transmite copiilor sa faca ce le place si sa incerce”, a spus Ana Maria Mărgean.

”Am intrat in competitie cu gandul ca totul va fi bine si am plecat cu gandul ca am iesit castigatoare. A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. Mi-a dat multa incredere in mine acel Golden Buzz dat de Andra, sper ca intr-o zi voi face un duet cu ea. Eu as vrea sa fac o cariera si din muzica, si din ventrilocie, sa continuu cu ambele”, a mai spus Ana Maria Mărgean.

„În primul rând vreau să îi mulțumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul și am ajuns în finală. Le mulțumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto și ventrilocie, dar și familiei”, a spus Ana-Maria Mărgean.

Sursa foto: captura video