ROMANII AU TALENT. Cine sunt primii FINALISTI. VIDEO

ROMANII AU TALENT. Vineri seara a avut loc prima semifinala a showului “ROMANII AU TALENT”, sezonul cu numarul 4. Din cei 12 concurenti care au visat sa mearga mai departe in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, doar trei au fost alesi sa ajunga in FINALA. 

ROMANII AU TALENT. Primii FINALISTI de la “ROMANII AU TALENT” au fost alesi de telespectatori aseara, 11 aprilie.  Astfel, pe locul 1 a fost ales pustiul chitarist ANDREI CERBU, care a incantat juriul si audienta cu o melodie rock interpretata impecabil. Locul 2 a fost ocupat de fratii “LOS HERMANOS DINAMITAS”, iar locul 3 a fost ales de juriu din urmatoarele doua locuri, pe care s-au clasat, in ordine aleatorie, RICARDO MASSIDA si trupa de acrobatii WORKOUT. 

Citeste si: ROMANII AU TALENT. ULUITOR! PUSTIUL-COMPUTER NU STRALUCESTE LA MATEMATICA. VEZI CE NOTA A LUAT LA TESTELE NATIONALE. VIDEO

Mihai Petre si Andi Moisescu au ales sa trimita mai departe trupa Workout, care merg direct in marea finala “ROMANII AU TALENT”. Ricardo Massida a fost nominalizat, in schimb, la Premiul pentru Originalitate.

ROMANII AU TALENT. Andrei Cerbu, chitaristul de 11 ani, i-a uimit pur si simplu atat pe membrii juriului, cat si pe cei aflati in sala, toti aplaudand in picioare prestatia sa. La final, Andra a exclamat: “Te vreau in finala. O sa iau telefonul si o sa te votez”. Predictia Andrei s-a adeverit si tanarul se va bate pentru premiul de 120.000 de euro alaturi de ceilalti finalisti la “ROMANII AU TALENT”, sezonul 4.

Sursa foto si video: romaniiautalent.protv.ro, youtube.com