ROMANII AU TALENT, editia a patra: Ce show, ce nebunie! Romanii cu talent surprind din nou, uneori socant! FOTO

ROMANII AU TALENT, editia a patra 7 Martie: Show exploziv, in aceasta seara, la Pro TV. Editia a patra a emisiunii ROMANII AU TALENT vine cu noi concurenti talentati, gata sa dea totul pentru a trece de preselectii. Vedeti dupa 20.30 cum bunica bate toba in fata unui public extaziat, Pavel se pune cu “mandrele”, dar si toti “eroii” nedescoperiti care vin in fata intregii tari cu gandul sa castige marele premiu.

ROMANII AU TALENT, editia a patra 7 Martie: Concurenti cu gustul pericolului in sange sau “patrunsi” de prea mult talent, cu fler la jonglerii sau la dresura de animale, dansatori sportivi sau pasionati de “jocuri” traditionale, muzicanti cu instrumente cu totul si cu totul inedite, ba chiar si hair-stilisti vor aparea in fata juriului in aceasta editie “Romanii au talent” ca sa-si joace cartea norocoasa in materie de spectacol. Ajutati de flacari, butoaie, polizoare, foarfeci si arbalete, romanii vor surprinde din nou publicul cu reprezentatii originale, socante sau de-a dreptul neinspirate.

Pavel si Smiley nu se lasa mai prejos si iar isi masoara talentele cu cele ale romanilor. Saptamana aceasta, vor incinge o hora, vor face flair-bartending si isi vor incerca talentul de “artisti” de circ. In plus, Pavel se va arata fortos si va muta un rand intreg de “mandre” in culisele show-ului. Smiley va avea un deja-vu din perioada in care facea parte din trupa Simplu.

Vezi aici cum a comis-o Andra in ultima editie Romanii Au Talent

ROMANII AU TALENT, editia a patra 7 Martie: Tot vineri, bunica bate toba la “Romanii au talent”. Nu este vorba de o reprezentatie a baietilor de la Zdob si Zdub, ci chiar de bunicuta pe care au facut-o celebra prin intermediul melodiei care s-a transformat rapid intr-un hit. Mai mult, “bunica” nu vine singura, ci insotita la “Romanii au talent”. Ce numar a pregatit si care va fi reactia juratilor, vor afla cei de acasa in show-ul din aceasta saptamana. 

Mihaela si Sebastian, cuplul care a facut furori in sezonul trecut cu povestea lor tumultuoasa de dragoste, revine la “Romanii au talent”. Cat de mult au evoluat intr-un an de zile si, mai ales, care mai este relatia dintre cei doi iubiti, telespectatorii vor putea vedea vineri seara.

ROMANII AU TALENT, editia a patra 7 Martie: Alta aparitie surprinzatoare in aceasta editie a super-show-ului este campionul mondial la flair-bartending, Valentin Luca. De aceasta data, Valentin vine sa isi arate calitatile de antrenor alaturi de cele doua concurente ale sale cu care spera sa mearga mai departe in competitia talentelor.

Vineri, de la 20:30, “Romanii au talent” revine cu o o noua runda de auditii si concurenti din intreaga tara, toti gata sa demonstreze ca au stofa de “eroi” si ca merita sa castige cei 120.000 de euro pusi in joc de blockbuster-ul divertismentului romanesc, numai la ProTV.

ROMANII AU TALENT, lider de audienta saptamana trecuta, in cea de-a treia editie a show-ului

Seara trecuta, la ProTV, “eroii” noului sezon “Romanii au talent” au intrat din nou in casele si in sufletele celor aproape sapte milioane de telespectatori din intreaga tara care au stat cu ochii pe competitita talentelor in minutul de aur 21:43.
Cu audiente de pana la noua ori mai mari decat concurenta, ProTV si-a adjudecat din nou statutul de lider pe toate segmentele de public.

ROMANII AU TALENT: Conform Kantar Media, la nivel national, ProTV a inregistrat aseara un rating de 28,3 puncte si o cota de piata de 49,3%, de peste noua ori mai mult decat urmatoarea clasata, Antena 1, cu 2,9 puncte de rating si 5,0% cota de piata.

In ceea ce priveste publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, postul din Pache Protopopescu a obtinut seara trecuta in intervalul orar 20:31 – 23:07 in care a fost difuzat super-show-ul o medie de 26,9 puncte de rating si 54,7% cota de piata, de aproape opt ori mai mult decat Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc in topul audientelor, cu 3,7 puncte de rating si 7,6% share.

ROMANII AU TALENT: Si cei mai multi telespectatori din mediul urban s-au uitat aseara la competitia talentelor, iar ProTV a avut pe acest segment de public un rating mediu de 26,1 puncte si 46,5% share, urmat de Antena 1, cu cifre de apropae noua ori mai mici: 3,1 puncte de rating si 5,6% share.