ROMANII AU TALENT. FOTO. Talentul romanilor a facut record de audienta. Vezi cele mai frumoase momente

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 4: Cel mai popular show din Romania a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon. ROMANII AU TALENT a reusit, vineri seara, sa fie cea mai urmarita emisiune de televiziune pe toate segmentele de public si astabilit un nou record cu privire la cota de piata. Cei mai talentati romani au starnit, aseara, emotie, admiratie sau zambete, prima editie a show-ului de la Pro TV reusind sa stranga in fata micilor ecrane nu mai putin de 6 milioane de oameni. Vezi galerie foto mai jos!

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 4: Potrivit unui comunicat transmis Mondo News, aproape sase milioane de romani si-au urmarit eroii in prima editieROMANII AU TALENT, sezonul 4. Postul Pro TV a spulberat concurenta in materie de audienta cu cifre uriase pe toate segmentele de public si un nou record in ceea ce priveste cota de piata. 

In minutul de aur 22:16, aproape sase milioane de telespectatori de la nivelul intregii tari urmareau concurentii din prima serie de auditii “Romanii au talent”, care viseaza sa castige marele premiu de 120 000 de euro pus din nou in joc.

ROMANII AU TALENT a fost show-ul preferat aseara de publicul din mediul urban, segment pe care Pro Tv a inregistrat 24,8 puncte de rating si 44,5% cota de piata, la o diferenta uriasa de Antena 1, cu un rating mediu de 2,7 puncte si 4,9% cota de piata. Aproape doua milioane sase sute de romani din orase au urmarit fiecare minut al competitiei talentelor. Datele complete le puteti consulta mai jos.

ROMANII AU TALENT – Vezi aici numarul preferat al lui Mihai Petre

ROMANII AU TALENT: Unul dintre cele mai impresionante momente de vineri seara a fost oferit de Stefan Popescu, in varsta de 56 de ani, care a fost adus la emisiune de sotia sa. Stefan Popescu, sofer pe bascula, a demonstrat ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti indeplinesti visele, daca ai talent adevarat.

“Asta e moment “Romanii au talent”! Este ceea ce visam noi, cei din juriu”, i-a spus Mihai Petre absolut incantat de vocea lui si de felul in care s-a prezentat pe scena. La final, Andra i-a oferit un mare “DA”, la fel cum au facut si colegii ei din juriu.

ROMANII AU TALENT: Un al moment apreciat de juriu a fost cel oferit de olteanul Catalin Mihalache, care are 46 de ani si poate desena cu orice parte a corpului. El i-a uimit pe jurati si pe spectatori, dupa ce a desenat cu ambele maini in acelasi timp si cu un picior. ”E prima data cand imi place cineva care picteaza sau deseneaza. Fantastic! Mi se pare ca sunteti si un concurent serios la premiul pentru originalitate”, i-a spus Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT: Cvintetul vocal Anatoly a primit “biletul verde” care le-a asigurat un loc in semifinale.

“Am venit aici sa bucuram sufletele romanilor cu muzica pe care o interpretam”, au spus ei inainte sa intre pe scena si chiar asa s-a intamplat, pentru ca grupul Anatoly a fost foarte apreciat atat de membrii juriului, cat si de spectatori. “Eu cred ca aveti toate calitatile necesare pentru a ajunge foarte departe”, le-a transmis Mihai Petre si le-a oferit un DA, la fel ca Andra.

Iar Andi Moisescu le-a dat cea mai buna veste posibila: “Dupa cum stiti, etapa imediat urmatoare este etapa in care urmeaza sa eliminam niste acte artistice ca sa ajungem la numarul mic necesar semifinalelor. Anul acesta, insa, exista o singura ocazie pentru un singur act artistic sa mearga direct in semifinala. E un fel de bilet de aur, asa incat, dragii mei, nu numai ca primiti si de la mine un DA, dar in ce va priveste ne vom vedea direct in semifinala, e al vostru”.

ROMANII AU TALENT: Andrei Mihnea Cerbu, de 11 ani, a incheiat seara cu un moment spectaculos. Originar din Iasi, Andrei Cerbu a cantat la chitara ca un adevarat profesionist si a reusit sa ridice sala in picioare. A fost momentul preferat al lui Mihai Petre.

“Eu, cu o chitara in brate, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevarat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau sa cant in stilul meu, nu in al lui”, a afirmat el.

Juratii au lasat modestia deoparte si au avut numai cuvinte de lauda pentru Andrei. ”M-ai facut sa ma simt atat de bine ascultandu-te. Esti un adevarat artist. Ai o sensibilitate aparte, ai o traire a ta in timp ce canti”, considera Andra.

“Nu am avut nicio clipa impresia ca privesc un copil de aproape 11 ani, ci un profesionist. Iar asta e si meritul tatalui tau, care a stiut sa te indrume”, i-a transmis Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT, audienta record

Conform Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a obtinut o medie de 25,4 puncte de rating si 53% cota de piata, de peste opt ori mai mult decat Antena 1, urmatoarea clasata, cu 3,1 puncte de rating si 6,4% share. Mai mult, show-ul de seara trecuta si-a doborat inca un record propriu, atingand cea mai inalta cota de piata a unei editii de lansare din toate cele patru sezoane de pana acum “Romanii au talent”: 53% share.

“Romanii au talent” a fost show-ul preferat aseara si de publicul din mediul urban, segment pe care Pro Tv a inregistrat 24,8 puncte de rating si 44,5% cota de piata, la o diferenta uriasa de Antena 1, cu un rating mediu de 2,7 puncte si 4,9% cota de piata. Aproape doua milioane sase sute de romani din orase au urmarit fiecare minut al competitiei talentelor.

Cat despre publicul national, o medie de aproape cinci milioane de romani au stat cu ochii pe cel mai tare show de divertisment din tara in intervalul orar 20:30 – 23:05, iar Pro Tv a inregistrat un rating mediu de 25,8 puncte si 46,1% share, urmat de Kanal D, cu 3,0 puncte de rating si 5,3% cota de piata. Antena 1 a coborat de locul al treilea in clasamentul national al audientelor, cu 2,4 puncte de rating si 4,2% cota de piata.

ROMANII AU TALENT: Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii de vineri a fost cel oferit de Andrei Militaru, care a venit insotit de un aspirant la titlul de erou din sezonul al treilea, pe nume Emanuel. De aceasta data, cel din urma nu a impresionat prin talentul sau, ci prin multitudinea de… chiloti.

“Sper sa nu iau toate X-urile macar”, a marturisit Andrei inainte sa-si inceapa numarul de muzica si dans. Incredibil, dar adevarat, a reusit ce si-a propus, chiar daca Andra era la un moment dat tentata sa apese butonul rosu, speriata de ceea ce faceau tinerii pe scena.

“Trebuie sa dau X, ca poate isi da jos chilotii si nu mai are nimic pe dedesubt”, a spus ea.

“Momentul a fost o dileala totala, pe care in mod normal nu stiu daca as fi apreciat-o. Dar tu m-ai surprins placut, pentru ca ai replica si, pana la urma, canti bine (…) Sunteti placerea mea vinovata sezonul asta”, a fost de parere Mihai Petre. 

ROMANII AU TALENT:  Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca “Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni “biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.