ROMANII AU TALENT: Stefan Popescu si Catalin Mihalache, concurentii care au demonstrat ca talentul indeplineste vise!

ROMANII AU TALENT: Emotii, talente neasteptate si surprize de proportii in prima editie din SEZONUL 4 al show-ului ROMANII AU TALENT. Debutul celui de-al patrulea sezon al show-ului “Romanii au talent” a adus vineri seara, la Pro TV, emotii de tot felul, talente care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare, un juriu pus la incercare de numere extraordinare si un cuplu de prezentatori pus mereu pe sotii.

Pro TV a dat startul unui nou sezon al show-ului “Romanii au talent”, emisiunea de divertisment care a batut toate recordurile de audienta, vineri, de la ora 20.30, fiind puse in joc marele premiu de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro.

ROMANII AU TALENT: Momentul serii a fost oferit de Stefan Popescu, de 56 de ani, care a fost adus la emisiune de sotia sa. Stefan Popescu, sofer pe bascula, a demonstrat ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti indeplinesti visele, daca ai talent adevarat.

“Asta e moment “Romanii au talent”! Este ceea ce visam noi, cei din juriu”, i-a spus Mihai Petre absolut incantat de vocea lui si de felul in care s-a prezentat pe scena. La final, Andra i-a oferit un mare “DA”, la fel cum au facut si colegii ei din juriu.

ROMANII AU TALENT: Un al moment apreciat de juriu a fost cel oferit de olteanul Catalin Mihalache, care are 46 de ani si poate desena cu orice parte a corpului.

El i-a uimit pe jurati si pe spectatori, dupa ce a desenat cu ambele maini in acelasi timp si cu un picior. “E prima data cand imi place cineva care picteaza sau deseneaza. Fantastic! Mi se pare ca sunteti si un concurent serios la premiul pentru originalitate”, i-a spus Mihai Petre.

“Aveti talent cu carul, bravo!”, a tinut Andra sa-l laude, la randul ei.

ROMANII AU TALENT: Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii de vineri a fost cel oferit de Andrei Militaru, care a venit insotit de un aspirant la titlul de erou din sezonul al treilea, pe nume Emanuel. De aceasta data, cel din urma nu a impresionat prin talentul sau, ci prin multitudinea de… chiloti.

“Sper sa nu iau toate X-urile macar”, a marturisit Andrei inainte sa-si inceapa numarul de muzica si dans. Incredibil, dar adevarat, a reusit ce si-a propus, chiar daca Andra era la un moment dat tentata sa apese butonul rosu, speriata de ceea ce faceau tinerii pe scena.

“Trebuie sa dau X, ca poate isi da jos chilotii si nu mai are nimic pe dedesubt”, a spus ea.

“Momentul a fost o dileala totala, pe care in mod normal nu stiu daca as fi apreciat-o. Dar tu m-ai surprins placut, pentru ca ai replica si, pana la urma, canti bine (…) Sunteti placerea mea vinovata sezonul asta”, a fost de parere Mihai Petre. 

ROMANII AU TALENT:  Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca “Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni “biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

ROMANII AU TALENT: Un astfel de “bilet verde” a primit cvintetul vocal Anatoly, care le-a asigurat un loc in semifinale.

“Am venit aici sa bucuram sufletele romanilor cu muzica pe care o interpretam”, au spus ei inainte sa intre pe scena si chiar asa s-a intamplat, pentru ca grupul Anatoly a fost foarte apreciat atat de membrii juriului, cat si de spectatori.

“Eu cred ca aveti toate calitatile necesare pentru a ajunge foarte departe”, le-a transmis Mihai Petre si le-a oferit un DA, la fel ca Andra.

Iar Andi Moisescu le-a dat cea mai buna veste posibila: “Dupa cum stiti, etapa imediat urmatoare este etapa in care urmeaza sa eliminam niste acte artistice ca sa ajungem la numarul mic necesar semifinalelor. Anul acesta, insa, exista o singura ocazie pentru un singur act artistic sa mearga direct in semifinala. E un fel de bilet de aur, asa incat, dragii mei, nu numai ca primiti si de la mine un DA, dar in ce va priveste ne vom vedea direct in semifinala, e al vostru”.

ROMANII AU TALENT: Tot in prima editie a sezonului 4, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au ramas fara cuvinte cand au dat din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenti candidati la titlul de “cel mai talentat roman”. Georgeta Gulan, “febletea” lui Mihai Petre, a revenit pentru a patra oara pe scena concursului. Juriul l-a revazut si pe Lucian Isar, cantaretul de muzica populara nemultumit si carcotas, care s-a hotarat sa isi mai incerce norocul inca o data. O alta figura cunoscuta juriului a fot dansatorul Florin Jelezoglu, dezamagit in trecut de criticile primite, dar la fel de ambitios ca si pana acum.

De aceasta data, unul dintre acestia a reusit sa treaca in etapa urmatoare: este vorba de Lucian Isar, caruia nu i-a venit sa creada cand a primit doi de “Da”, de la Mihai Petre si Andi Moisescu.

ROMANII AU TALENT: Andrei Mihnea Cerbu, de 11 ani, a incheiat seara cu un moment deosebit. El a impresioant cantat la chitara ca un adevarat profesionist.

“Eu, cu o chitara in brate, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevarat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau sa cant in stilul meu, nu in al lui”, a afirmat el.

Juratii au lasat modestia deoparte si au avut numai cuvinte de lauda pentru Andrei. “M-ai facut sa ma simt atat de bine ascultandu-te. Esti un adevarat artist. Ai o sensibilitate aparte, ai o traire a ta in timp ce canti”, considera Andra.

“Nu am avut nicio clipa impresia ca privesc un copil de aproape 11 ani, ci un profesionist. Iar asta e si meritul tatalui tau, care a stiut sa te indrume”, i-a transmis Mihai Petre.