Românii au talent. Schimbare surprinzătoare în juriul pentru sezonul 11

Sezonul 11 al emisiunii concurs ”Românii au talent” de la Pro Tv este gata să înceapă. Telespectatorii vor avea parte și de o surpriză la nivelul juraților: Mihai Petre a părăsit emisiunea și va fi înlocuit cu Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu.

Alexandra Mutu a mai colaborat cu Pro Tv, în anul 2004 ea fiind prezentatoarea emisiunii Pro Motor. Ulterior aceasta a plecat în Italia și a apărut în mai multe reclame, filme artistice și producții de televiziune din Peninsulă.

”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a declarat Alexandra Dinu.

Sursa foto: pro tv