ROMANII AU TALENT, show total de dans, muzica, acrobatie si dresaj. FOTO

ROMANII AU TALENT, editia din 7 Martie: A fost spectacol total, aseara, in emisiunea ROMANII AU TALENT, editia a patra din sezonul patru. Romanii au aratat cat de talentati sunt, prin reprezentatii de dans, acrobatie, dresaj, dar si momente originale, cum a fost cel in care un concurent a cantat la pahare si a uimit o sala intreaga. A fost cel mai original numar de pe scena “Romanii au talent” de vineri seara. 

ROMANII AU TALENT, editia din 7 Martie: Un muzicant cu totul si cu totul special, Florinel Lautaru si-a adus paharele “bine acordate” pe scena ” Romanii au talent”. Florinel Lautaru a cantat la pahare, uluind o tara intreaga. 

“Cat de bun e!”, a exclamat Smiley, iar juriul l-a desemnat drept un candidat pe cinste pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, care va fi acordat pe langa marele premiu, de 120.000 de euro. 

Cu trei de “DA”, Florinel, trece in etapa urmatoare la “Romanii au talent”.

ROMANII AU TALENT, editia din 7 Martie: Si trupa Black and White Dance Center i-a impresionat pe jurati. “Ce comentarii pot sa mai am dupa momomentul asta? Mi-as dori sa avem in fiecare an 60 de momente de genul asta”, i-a felicitat Andi Moisescu.

Iar Mihai Petre a continuat cu laudele: “Reusiti sa imbinati lucruri atat de diferite intr-un fir logic atat de evident, sunteti una dintre cele mai complete trupe de dans, puteti oferi de toate”, asa ca trupa a primit trei de “DA” cu care va merge mai departe la “Romanii au talent”.

ROMANII AU TALENT, editia din 7 Martie: “Bunicuta” pe care au facut-o celebra baietii de la Zdob si Zdub ca “bate toba” a venit la “Romanii au talent” sa-si incerce norocul.

Bunica, adica Lidia, a umplut toata sala de energie alaturi de sotul sau, Tudor Bejenaru, zis si “bunelu'”, pe ritmul tobei si al fluierului. Bartos si Smiley au incins o hora chiar pe scena, iar Mihai Petre a filmat intreaga reprezentatie cu telefonul.

“Sunteti adorabili, ne transmiteti o stare de bine si ma bucur ca am vazut ca domnul joaca dupa cum bate bunica”, i-a apreciat Andra, iar Mihai Petre a adaugat: “Am impresia ca traiesc intr-o poveste”.

Dupa asa un spectacol, juratii au hotarat ca vor sa ii revada pe bunica si bunelu’ pe scena “Romanii au talent” in urmatoarea etapa.