ROMANII AU TALENT: Uite-o pe papusica de 6 ani care i-a lasat masca pe jurati

ROMANII AU TALENT, 21 martie: Editia a sasea din sezonul al patrulea de la “Romanii au talent” a adus in prim plan cantareti, sportivi, pictori neconventionali, inventatori, dansatori sau pur si simplu oameni care fac show intr-un fel sau altul. Dintre toti concurentii, “papusica” Alexandra Siverenco s-a remarcat in mod special.

ROMANII AU TALENT, 21 martie: Micuta are numai sase ani, insa face balet de de la patru ani. Alexandra arata ca o papusa din portelan si a reusit sa ii uimeasca pe cei trei jurati de la “Romanii au talent” inca dinainte de a dansa. Imbracata intr-o rochita superba, verde cu rosu si auriu, Alexandra a smuls zambete largi si ropote de aplauze din partea tuturor cu dansul sau delicat, reusind sa treaca in etapa urmatoare cu trei de “DA”.

Citeste si: ROMANII AU TALENT, 14 MARTIE: IN ROMANIA, SI BABELE AU TALENT! MEGA-SHOW, DE LA 20.30. UPDATE

ROMANII AU TALENT, 21 martie: Un alt numar spectaculos la editia de vineri a showului “Romanii au talent” a fost cel al lui Ricardo. Tanarul a reusit sa ii faca pe toti sa se prapadeasca de ras folosind un balon. Dintre cei trei jurati, Andra a fost cea mai fericita, mai ales ca Ricardo a dansat imbracat doar cu o pereche de boxeri: “Ricardo, esti plin de potential”, a spus Andra extaziata.  

ROMANII AU TALENT, 21 martie: Tot vineri noapte, un pictor a reusit si el sa cucereasca atat publicului, cat si juratii, dupa ce a realizat un portret impecabil al regretatului cantaret de reggae Bob Marley.

Sursa foto: romaniiautalent.protv.ro