Romanii din Diaspora cer DEMISIA lui PETRE TOBA din cauza cozilor de la VAMI

Romanii din diaspora cer demisia ministrului de Interne, Petre Toba, dupa ce sute de oameni care au revenit in tara in ultimele zile au stat la cozi kilometrice la granitele tarii.

Ultima problema a aparut chiar azi, la Vama Nadlac, acolo unde punctul de trecere a frontierei a fost blocat doua ore din cauza problemelor aparute la sistemul informatic, informeaza B1 TV. 

CITESTE SI: NADLAC: VAMA este INCHISA din cauza unei defectiuni la SISTEMUL INFORMATIC

”Am primit in ultimele zile foarte multe telefoane din partea unor romani care au stat la frontiere la cozi kilometrice, cate 4-6 ore, ca sa poata intra in tara. Cerem demisia Ministrului Afacerilor Interne pentru modul in care a administrat aceasta situație”, a sustinut presedintele Fadere, Daniel Tecu.

CITESTE SI: COZI DE 20 DE KILOMETRI LA VAMA NADLAC. RUTELE RECOMANDATE DE POLITIA DE FRONTIERA PENTRU ROMANII CARE SE INTORC IN TARA

Supararea romanilor din diaspora a fost provocata de cozile imense de la intrarea in tara. In ultimele patru zile, rabdarea romanilor care s-au intors acasa a fost pusa la grea incercare. Oamenii au stat cu orele la punctul de trecere a frontierei de la Nadlac, din cauza unor controale riguroase ale vamesilor. Ultima problema a aparut chiar la inceputul zilei.

Sursa foto: expresmagazin