ROMANII din strainatate, INDIGNATI de declaratiile lui CALIN POPESCU TARICEANU

ROMANII din diaspora sunt INDIGNATI de declaratia presedintelui Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, conform carora ei ar fi in stare sa-si vanda votul pentru un mic si o bere, se arata intr-un comunicat remis vineri presei de Federatia Asociatiilor de Romani din Europa (FADERE).

Potrivit sursei citate, declaratia lui CALIN POPESCU TARICEANU arata o necunoastere a realitatii romanilor din diaspora. “Reamintim domniei sale ca pentru a vota, majoritatea romanilor din afara granitelor, trebuie sa parcurga distante care ajung si la mii de kilometri. Inca odata se vede clar ca o parte din clasa politica nu a inteles nimic din votul romanilor din 16 noiembrie 2014. Multi dintre ei au parcurs distante impresionante pana la sectiile de vot, iar pentru a vota au asteptat pana la 8 ore, in unele cazuri si in ploaie. Cum se poate crede ca, in aceste conditii, cineva ar putea fi convins sa isi vanda votul pentru un mic si o bere?”, se spune in comunicat.

Citeste si: GORGHIU: Declaratiile lui TARICEANU imi aduc aminte de ION ILIESCU, de la inceputul lui 1990

“Sunt dezamagit de declaratiile domnului Tariceanu, pentru ca pana acum a dat dovada de respect pentru milioanele de romani pe care ii reprezentam; m-as fi asteptat de la al doilea om in stat la mai multa eleganta. Romanii din afara granitelor merg la vot din dragoste de tara si pentru ca doresc ca Romania sa ajunga la fel de prospere ca tarile in care locuiesc”, a declarat DANIEL TECU, presedinte FADERE.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU ii raspunde lui TRAIAN BASESCU: A facut MAI MULT RAU Romaniei decat NICOLAE CEAUSESCU