Romanilor li se va implanta cipul subcutanat

De la 1 ianuarie 2016, romanilor li se va implanta cipul subcutanat, iar copiii vor fi primii vizați! Asta li se va intampla romanilor din Italia, a treia tara, dupa Statele Unite ale Americii si Elvetia, care anunta oficial ca, incepand din anul 2016, nou-nascutilor li se vor monta microcipuri subcutanate.

“Micro-chip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populația Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.

CITESTE SI: Povestea incredibila a batranului care este considerat “sfant”

Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decida daca vor fi de acord sau nu cu masura guvernamentala.

Sanctiunile prevazute in acest moment pentru cine refuza implantarea microcipului presupun, in prima faza, amenda de 3000 de euro sau inchisoare pana la sase luni.

Prima tara care a introdus aceasta masura este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare. Momentul hotarator a fost 11 septembrie 2001, dupa atentatele de la New York.

 

Sursa: stiripesurse