ROMANUL din MALAEZIA, IONUT GOLOGAN, CONDAMNAT DEFINITIV la MOARTE. Cand va fi EXECUTAT

IONUT GOLOGAN, ROMANUL CONDAMNAT la MOARTE in MALAEZIA a pierdut si ultima cale de atac. Judecatorii Curtii Supreme au mentinut decizia Curtii de Apel, CONDAMNAREA la MOARTE a ROMANULUI fiind de aceasta data DEFINITIVA.

ROMAN CONDAMNAT MALAEZIA. IONUT GOLOGAN ar urma sa fie EXECUTAT in luna DECEMBRIE. Singura sansa a lui IONUT GOLOGAN de a scapa cu viata ar fi o GRATIERE din partea sultanului Sharafuddins Idris Shah.

CITESTE SI: ROMANUL CONDAMNAT LA MOARTE IN MALAEZIA VA FI APARAT DE AVOCATUL LUI SLOBODAN MILOSEVIC

ROMAN CONDAMNAT MALAEZIA. “Stie ce-l asteapta in decembrie. Gigi Becali a platit 500.000 de euro avocatul si a mai vrut sa dea 2.000.000 de euro cautiune, dar nu i s-a acceptat. Singurul care mai poate sa-l salveze e sultanul”, a declarat tatal lui IONUT GOLOGAN, pentru postul local de televiziune Valea Prahovei.

IONUT GOLOGAN a fost ARESTAT  in iulie 2012 pe aeroportul din Kuala Lumpur dupa ce a fost prins ca avea asupra sa un kilogram si jumatate de metamfetamina. IONUT GOLOGAN, in varsta de 23 de ani lucrase inainte ca sofer in Germania, unde a fost racolat de o grupare de traficanti.

Sursa foto: facebook / IONUT GOLOGAN