ROMEO STAVARACHE a fost SUSPENDAT DIN FUNCTIE de prefectul judetului Bacau

Primarul Bacaului, ROMEO STAVARACHE, a fost SUSPENDAT miercuri DIN FUNCTIE de prefectul judetului, Dorian Popovnicu.

Ordinul de suspendare a fost emis de prefect ca urmare a faptului ca ROMEO STAVARACHE a fost arestat preventiv luni pentru 30 de zile.

ROMEO STAVARACHE, edilul Bacaului, a fost arestat marti, dupa ce Curtea de Apel a admis cererea DNA. Procurorii anticoruptie au trimis o cerere de arestare preventiva Curtii, dupa ce Stavarache ar fi incalcat prevederile controlului judiciar. Totodata magistratii bacauani au decis aceeasi masura si pentru oamenii de afaceri Liviu Goian si Liviu Cenusa, retinuti in acelasi dosar cu edilul-sef al Bacaului.

Citeste si: Romeo Stavarache a fost ARESTAT!

Conform unor surse judiciare, ROMEO STAVARACHE, Liviu Cenusa si Liviu Goian ar fi parasit impreuna in acelasi autoturism sediul politiei municipale in seara in care au fost eliberati, ceea ce incalca decizia judecatoreasca conform careia acestora li s-a interzis sa se intalneasca dupa eliberarea conditionata.

Cisteste si: DNA cere ARESTAREA lui Romeo Stavarache

ROMEO STAVARACHE este acuzat de DNA de luare de mita. Conform rechiztoriului procurorilor anticoruptie, pentru primarul municipiului Bacau s-au retinut in concurs cinci infractiuni de luare de mita.