Romeo Stavarache a incercat sa se sinucida in inchisoare

Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavarache, a incercat sa se SINUCIDA in inchisoare. Informatia a fost publicata de Radio Bacau.

Primarul suspendat al Bacaului ar fi incercat sa-si ia viata zilele trecute, insa a fost salvat la timp. Sursa citata noteaza ca Romeo Stavarache a vrut sa se spanzure cu un cearsaf de pat, insa a fost oprit de colegul sau de celula, Liviu Goian, fratele mai mare al fostului international Dorin Goian. El a decis sa recurga la acest gest pentru ca magistratii i-au respins solicitarea de a fi cercetat in libertate.

In acest moment, Stavarache se afla la Infirmeria Penitenciarului Bacau si are impreuna cu el o Biblie.

Citeste si: ROMEO STAVARACHE a fost TRANSFERAT din arestul Politiei la PENITENCIAR

Autoritatile neaga insa varianta tentativei de sinucidere: “Este adevarat ca este supus unor investigatii psihiatrice, ca este vulnerabil, cu psihicul la pamant, dar nu a vrut sa se sinucida. Se afla la infirmerie pentru ca este bolnav.”

Romeo Stavarache este acuzat de cinci fapte de coruptie in urma carora ar fi luat mita 2,4 milioane de lei de la patru oameni de afaceri. Fostul primar al Bacaului ar fi oferit la schimb mai multe contracte pe bani publici.