ROMEO STAVARACHE nu mai candideaza pentru o functie de conducere in PNL

ROMEO STAVARACHE, primarul liberal al orasului Bacau, a anuntat vineri, ca nu va mai candida la o functie de conducere in cadrul Partidului National Liberal (PNL). Edilul ar fi trebuit sa candideze la functia de vicepresedinte al PNL in cadrul Congresului Extraordinar care va avea loc astazi si maine la Bucuresti.

“Dupa o consultare cu liderii din partid am luat decizia de a nu mai candida la nicio functie de conducere, cel putin nu la acest Congres Extraordinar. Nu voi candida la acest Congres tocmai pentru nu a face rau partidului. As vrea sa fiu acolo (nn la Bucuresti), dar pentru binele partidului si al tuturor o sa stau acasa.”, a declarat ROMEO STAVARACHE in exclusivitate la postul B1 Tv.

CITESTE SI: ROMEO STAVARACHE, ELIBERAT SUB CONTROL JUDICIAR – UPDATE 

Primarul de Bacau, ROMEO STAVARACHE, a fost ridicat, joi, de procurorii DNA. ROMEO STAVARACHE este cercetat intr-un dosar in care este acuzat de cinci infractiuni de LUARE DE MITA. Conform PROCURORILOR DNA,  functionarii de la primaria Bacau au acordat contracte preferentiale unor oameni de afaceri, in schimbul unor bani. Acesta a fost eliberat in cursul serii de ieri urmand a fi cercetat sub CONTROL JUDICIAR.

CITESTE SI: ROMEO STAVARACHE: PSD, in ultimii 25 de ani, a avut acelasi PROTOTIP de CONDUCATOR 

“Nu vreau sa fac niciun fel de comentarii, ce am avut de spus am spus magistratilor. A fost cea mai grea din viata mea. Nu vreau sa spun nimic despre denuntatori pentru ca ancheta este in derulare. Aceste lucruri nu s-au intamplat. Cred ca tuturor trebuie sa le fie frica macar de Dumnezeu. Nu am venit la Primarie ca sa fac bani, cine ma cunoaste stie ca am bani ca sa traiesc si eu si familia mea zeci de ani de acum incolo”, a declarat STAVARACHE legat de acest caz.

Sursa foto: adevarul.ro