ROMEO STAVARACHE: PSD, in ultimii 25 de ani, a avut acelasi PROTOTIP de CONDUCATOR

Romeo STAVARACHE, primarul orasului Bacau, este unul dintre cei mai importanti liberali prezenti, sambata, la intrunirea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal de la Brasov.

In cadrul sedintei, STAVARACHE s-a numarat printre primii care au luat cuvantul si a trimis cateva sageti bine directionate catre fostii colegi din cadrul Uniunii Social Liberale, edilul bacauan declarand ca PSD a avut, in ultimii 25 de ani, acelasi PROTOTIP de CONDUCATOR.

“PSD, in ultimii 25 de ani, a avut acelasi PROTOTIP de CONDUCATOR. Iar membrii, daca ii pui in aceeasi sala, in stanga social-democratii iar in dreapta liberalii, veti vedea o DIFERENTA izbitoare”, a declarat STAVARACHE.

Citeste si: S-a validat lista CANDIDATILOR PNL pentru ALEGERILE PARTIALE 

Primarul Bacaului a vorbit si despre CAMPANIA ELECTORALA pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE subliniind importanta acesteia din perspectiva FONDURILOR EUROPENE si a gestionarii acestora pentru beneficial COMUNITATILOR locale.

Citeste si: ANTONESCU: La Delegatia Permanenta au fost PREZENTATE elemente ale unui NOU program POLITIC si ECONOMIC 

“Vine o perioada importanta din perspectiva fondurilor europene. Tine de noi sa venim cu proiecte, de alesii locali, sa fim inteligenti si sa stim sa folosim acesti bani in beneficiul comunitatilor locale pe care le reprezentam si gestionam”, a mai spus Romeo STAVARACHE.

Sursa foto: realitatea.net