ROMEO STAVARACHE ramane in AREST PREVENTIV

ROMEO STAVARACHE,  primarul suspendat al Bacaului, a fost adus luni la sediul Curtii de Apel Bacau acolo unde magistratii vor lua in discutie solicitarea formulata de avocatii edilului. STAVARACHE solicita inlocuirea masurii de AREST PREVENTIV cu CONTROLUL JUDICIAR sau ARESTUL la DOMICILIU.

UPDATE 17.35: Primarul suspendat al Bacaului, ROMEO STAVARACHE, trimis in judecata pentru cinci fapte de coruptie, va ramane in AREST PREVENTIV, dupa ce Curtea de Apel Bacau a admis, luni, solicitarea formulata de procurorii DNA de prelungire a arestului cu inca 30 de zile.

Magistratii Curtii de Apel Bacau au admis, luni, solicitarea facuta de catre procurorii DNA, de prelungire a mandatelor de arestare preventiva pentru inca 30 de zile in cazul primarului Stavarache si a celor doi oameni de afaceri cercetati in arest preventiv in acelasi dosar, transmite corespundentul MEDIAFAX.

“Astazi (luni – n.r.) procurorul de sedinta al DNA a mers in instanta cu propunerea de prelungire a starii de arest preventiv pentru ROMEO STAVARACHE si a celorlalti inculpati cercetati in acelasi dosar in arest preventiv. Curtea de Apel Bacau a admis cererile, astfel incat cei trei inculpati vor ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile de la data expirarii mandatelor date de aceeasi instanta la 1 iulie “, a declarat, luni, responsabilul mass-media al DNA, Adrian Diaconu.

Este greu de crezut ca ROMEO STAVARACHE ii va convinge pe judecatorii de la Curtea de Apel Bacau in conditiile in care dupa retinerea de 24 de ore primarul a fost pus sub CONTROL JUDICIAR si la cateva ore distanta a incalcat una dintre masurile preventive si a fost ARESTA pentru o perioada de 30 de zile.

CITESTE SI: ROMEO STAVARACHE, in continuare in AREST PREVENTIV

ROMEO STAVARACHE a fost trimis in JUDECATA de DNA pentru LUARE de MITA si TRAFIC de INFLUENTA, edilul bacauan fiind acuzat, printre altele, ca ar fi primit de la mai multi oameni de afaceri locali suma de 2,3 milioane de lei.

CITESTE SI: AVEREA lui ROMEO STAVARACHE pusa sub SECHESTRU ASIGURATORIU 

Sursa foto: gandul.info