Romica Parpalea, mortul-viu care a facut plangerea penala impotriva lui Liviu Dragnea

Romica Parpalea este numele celui care a facut plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea si astfel s-a ajuns la dosarul Referendumului. Parpalea traieste, a fost presedinte ale filialei PSD din Bragadiru pana in 2012 si a tinut sa ii transmita un mesaj lui Dragnea.

“Sa stie si domnul Dragnea, eu am facut plangerea penala si sunt in viata deocamdata. Nu imi este teama de el. Eu inca sper ca suntem intr-un stat democractic”, a declarat Romica Parpalea pentru gandul.info.

Liviu Dragnea a acuzat in repetate randuri ca dosarul instrumentat de procurorii DNA impotriva sa este bazat pe o plangere penala a unui teleormanean decedat in 1991.

Denuntatorul real a fost insa membru PSD si a plecat din partid inainte de referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, acuzand ca,in calitate de director al unei companii de stat din Alexandria, a suportat presiuni din partea colegilor de partid.

Parpalea a descris modul cum s-a fraudat referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu, prin mituirea reprezentantilor PDL si adaugarea de voturi din partea unor persoane care nu veau cum sa voteze.

“Oamenii mei din Bragadiru mi-au spus ca se pregateste fraudarea votului. Informatiile erau ca primarul de acolo i-a mituit pe membrii PDL din sectie ca sa plece.

Din 3500 de votanti, 3101 au fost la vot in conditiile in care 800 de persoane sunt plecate in strainatate, iar multi sunt martori ai lui Iehova care de principiu nu voteaza.

La nici o runda de alegeri nu au fost mai multi de 2000 si ceva de alegatori, acuma au fost 3100. Le-am spus sa adune probe, sa fotografieze. Dupa referendum, eu am fost cel care a depus denuntul la DNA”, a spus Parpalea.