Ronaldo ar putea sa fie suspendat dupa El Clasico. Vezi de ce

Portughezul Cristiano Ronaldo, jucatorul celor de la Real Madrid, a fost reclamat la Federatia Spaniola de Fotbal dupa partida din El Clasico, disputata duminica seara.

Cristiano Ronaldo a fost reclamat la Federatia Spaniola de Fotbal pentru declaratiile facute dupa derbiul dintre Real Madrid si FC Barcelona, disputat duminica seara si castigat de catalni cu 4-3 chiar pe Santiago Bernabeu. Comisia Tehnica de Arbitri a sesizat Comitetul de Competitii a Federatiei, reclamand declaratiile date de Ronaldo si Sergio Ramos dupa El Clasico.

Citeste si: REAL MADRID – FC BARCELONA: Catalanii se impun cu 4-3 in fieful marii rivale si relanseaza lupta pentru titlu 

“Trebuia sa avem un arbitru care sa se ridice la nivelul meciului. Sunt oameni care nu doreau sa castigam”, a declarat la finele meciului Ronaldo.
“Sa speram ca Undiano nu ne va mai arbitra in continuare, deoarece astfel de lucruri se intampla mereu pe Camp Nou si aici. Totul a fost premeditat”, a spus si Sergio Ramos.

Cei doi jucatori ai Realului au criticat in termeni foarte duri arbitrajul lui Undiano Mallenco. Ronaldo si Ramos ar putea fi suspendati cate un meci.