ROS-ALBASTRII au TRANSFERAT un FUNDAS CENTRAL PORTUGHEZ

FCSB a transferat, marti dupa-amiaza, un fundas central chiar din tara in care ros-albastrii vor disputa, tot astazi, prima mansa a PLAY-OFF-ului LIGII CAMPIONILOR. Aparatorul portughez Artur Jorge de la Sporting Braga a semnat pentru un sezon cu vicecampioana Romaniei, care incearca sa mai aduca inca un fundas central.

UPDATE: “Sunt foarte fericit ca am primit sansa de a ajunge la Steaua. Inca din prima zi in care am fost contactat, mi-am dorit sa joc la cel mai mare club din Romania, cu o bogata istorie in cupele europene. Abia astept sa incep munca alaturi de noii mei colegi, sa ajut echipa si sa joc in fata suporterilor nostri, pe National Arena! Am venit aici sa lupt pentru trofee, sa castig alaturi de club tot ceea ce merita si sa joc in competitii europene”, a declarat Artur Jorg.

“Proiectul clubului pentru acest an este unul foarte ambitios si ma simt onorat ca fac parte din el. Sunt sigur ca voi fi primit foarte bine de echipa si ca vom fi foarte fericiti la sfarsitul acestui sezon”, a mai spus acesta.

STIRE INITIALA

“A semnat pentru un an. Transferul este rezolvat 100%. Cel mai probabil, va mai veni inca un fundas”, a spus Becali, potrivit Fanatik. Artur Jorge Marques Amorim are 23 de ani, impliniti ieri, si vine la FCSB sub forma de imprumut. Conform unei clauze din contract, “ros-albastrii” au posibilitatea de a-l transfera contra sumei de 700.000 de euro.

In sezonul precedent, fundasul de 1,86 metri a disputat 20 de jocuri pentru Sporting Braga in prima liga portugheza de fotbal. La FCSB, Artur Jorge se va bate pentru un loc de titular cu Mihai Balasa, Ionut Larie si Dragos Nedelcu.

Sursa foto: sport