ROSCA STANESCU il ataca pe Basescu in DOSARUL REFERENDUMULUI

Din inchisoare, fostul jurnalist SORIN ROSCA STANESCU a lansat o serie de mesaje dure la adresa procurorilor DNA care au audiat, vineri, mai multi oameni in varsta, in DOSARUL REFERENDUMULUI.

ROSCA STANESCU, fost senator PNL, a explicat faptul ca aceasta ancheta este razbunarea lui Traian Basescu.

“In zori de zi, o coloana impresionanta de autocare, pe care scrie “Viitorul”, se pune in miscare spre Bucuresti. Un drum de sute de kilometri. Autocarele gem de sateni, in general oameni in etate, unii in varsta de peste 70 chiar 80 de ani. Alte coloane, cu alti oameni necajiti, sculati si ei la patru dimineata, pornesc spre aceeasi destinatie, din alte puncte cardinale ale Romaniei democratice.

Citeste si: SORIN ROSCA STANESCU A SCRIS PRIMUL EDITORIAL DIN INCHISOARE: CUM POATE FI REFORMATA ROMANIA

Operatiunea “razbunare pentru referendum” este in plina desfasurare. Se va desfasura la Tribunalul Militar. Acolo unde functioneaza Curtea Martiala. Locul unde sunt judecati si condamnati tradatorii tarii. Pentru ca, spune invincibila doamna Livia Stanciu – presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, nu mai este loc in tribunal, in conditiile in care procesul trebuie sa se desfasoare in toata splendoarea sa. Adica, respectandu-se ceremonialul, ca s-o reproduc, ad literam, pe distinsa judecatoare. Si lucrurile s-au precipitat, spune tot dansa, din motive de vreme. Nu a fost timp din 2012 pana acum. Iar acum, iata, se strica vremea.

185 de oameni necajiti sunt luati pe sus si dusi la tribunal. Daca fiecare se identifica, jura pe Biblie si face o scurta declaratie, trec intre 30 si 60 de ore. Ele trebuie sa incapa in programul de azi. Cum naiba se va intampla asta, doar doamna Livia Stanciu stie”, a afirmat Rosca Stanescu.

Acesta a precizat ca Basescu este in spatele DOSARULUI REFERENDUMULUI, in care este invinuit si Liviu Dragnea.

”Traian Basescu isi plateste politele pentru referendum pe mana sefei DNA, doamna Laura Codruta Kovesi, fost procuror general, si cu sprijinul neprecupetit al Sectiei Penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, impanata de fosti procurori, deghizati in judecatori. Pe repede inainte. Pentru a se ajunge, cumva, la Liviu Dragnea care, in urma cu mai bine de doi ani, a pacatuit. A organizat campania referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu, eveniment electoral la care s-au prezentat 7.400.000 de cetateni, majoritatea covarsitoare votand pentru demiterea presedintelui, refugiat atunci intr-un garaj.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA: IMI PARE RAU PENTRU CEI CHEMATI LA INSTANTA IN DOSARUL REFERENDUMULUI

185 de tarani amarati sunt luati pe sus, cu mandate si dusi la marele spectacol al justitiei, care se desfasoara la Tribunalul Militar.

Ma intreb, ce s-ar fi intamplat daca dupa ce Monica Macovei a declarat ritos in Parlamentul European ca la referendum s-au fraudat doua milioane de voturi, iar Traian Basescu si acolitii sai au inganat-o, ar fi fost descoperite nu 185 de voturi indoielnice, ci vreo cincizeci de mii? Atunci, probabil, pentru a se pastra, ca s-o parafrazez pe doamna Livia Stanciu, ceremonialul procesului, acesta ar fi avut loc probabil pe un stadion. Si nu oricare. Pe National Arena. Acolo ar fi fost insirati cincizeci de mii de tarani, luati pe sus, pentru a depune marturie. Probabil tot intr-o singura zi”, a explicat ROSCA STANESCU.

Fostul senator a mai explicat ca de fapt miza acestei anchetei procurorilor in DOSARUL REFERENDUMULUI este aceea de a inducerii unei stari de teama in randul alegatorilor in ceea ce priveste scrutinul prezidential din aceasta toamna, informeaza psnews.ro.