ROSENBORG – STEAUA, 21.00, PRO Tv, LIVE TEXT MONDO NEWS / MISIUNE IMPOSIBILA

STEAUA BUCURESTI are de indeplinit o MISIUNE IMPOSIBILA la TRONDHEIM, ros albastrii urmand sa dispute impotriva norvegienilor de la ROSENBORG returul PLAY-OFF-ului din EUROPA LEAGUE.

Miza este o calificare nesperata in grupele competitiei un lucru care ar salva gruparea antrenata de MIREL RADOI de masurile de austeritate anuntate de finantatorul GIGI BECALI. Partida de pe arena LERKENDAL va incepe de la ora 21.00 si va putea fi urmarita, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

CITESTE SI: EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF: STEAUA – ROSENBORG, SCOR 0-3 / ROS – ALBASTRII UMILITI PE NATIONAL ARENA

In ciuda faptului ca au fost invinsi pe teren propriu cu un neverosimil 3-0, jucatorii pregatiti de MIREL RADOI sustin ca nu este imposibil sa intoarca acest rezultat in Norvegia.

RADOI nu va putea miza la acest meci crucial pe unul dintre cei mai buni jucatori din acest debut de sezon, algerianul JUGURTHA HAMROUN, mijlocasul accidentandu-se in meciul tur de la Bucuresti. In schimb, toate sperantele staff-ului stelist stau in decarul NICUSOR STANCIU, decarul care a revenit cu gol in meciul de campionat castigat de campioni in Banie.

O alta modificare importanta in echipa de start ar putea fi inlocuirea lui BREEVELD cu FILIP, inchizatorul autohton urmand sa faca pereche in linia mediana cu MUNIRU.

De cealalta parte, norvegienii se descurca excelent in acest moment si par o echipa aproape impenetrabila. In ultimele cinci meciuri, inclusiv partida tur cu STEAUA, acestia s-au impus lejer si, mai mult decat atat, nu au primit gol.

CITESTE SI: CINE ESTE OMUL DE AFACERI CARE VREA SA CUMPERE STEAUA DE LA GIGI BECALI

ROSENBORG este foarte aproape de a castiga un nou titlu in Norvegia, acolo unde campionatul se disputa pe sistemul primavara – toamna, avand 51 de puncte dupa 21 de etape si un avans de 7 “lungimi” in fata principalei urmaritoare.

Tehnicianul MIREL RADOI nu va putea lua loc pe banca de rezerve a Stelei, el fiind in continuare suspendat de UEFA.

ROSENBORG TRONDHEIM – STEAUA BUCURESTI (echipe probabile)

ROSENBORG TRONDHEIM: Hansen – Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik – Selnaes – Helland, Jensen, Midtjo, Mikkelsen – Soderlund. Antrenor: Kare Hedley Ingebrigtsen
STEAUA BUCURESTI: Nita – Alcenat, Varela, Papp, Tosca – Muniru, Filip – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Tade. Director sportiv: Mirel Radoi

STADION: „LERKENDAL” (Trondheim)
ARBITRI: BOBBY MADDEN. Asistenti: GRAHAM CHAMBERS si DOUGLAS ROSS. Rezerva: JOHN BEATON (toti din Scotia)

Sursa foto: uefa