ROVANA PLUMB, apel la GORGHIU: Revizuirea CONSTITUTIEI e un proces EXTREM de IMPORTANT

Liderul PSD ROVANA PLUMB a facut, joi, apel la presedintele PNL, ALINA GORGHIU, cerandu-i sa nu blocheze procesul de revizuire a Constitutiei.

Ministrul PSD i-a cerut ALINA GORGHIU sa discute cu colegii din PNL pe aceasta tema si sa nu blocheze procesul.

Modificarea Constitutiei nu este un moft, ci un proces extrem de important, care sa recalibreze institutiile statului pentru realitatile Romaniei de astazi si din anii ce vin”, a declarat ROVANA PLUMB.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: VICTOR PONTA si PSD nu ne pot fi in acest moment PARTENERI in ideea de REVIZUIRE A CONSTITUTIEI

Proiectul de modificare a Constitutiei a generat un nou scandal intre putere si opozitie. in timp ce premierul VICTOR PONTA acuza PNL ca ar bloca aceasta initiativa, liberalii au spus prin vocea ALINEI GORGHIU ca actualul proiect de revizuire nu indeplineste anumite criterii propuse chiar de PSD. VICTOR PONTA a spus ca proiectul de revizuire se afla intr-o faza avansata si ca anul acesta ar trebui sa fie aprobat.

CITESTE SI: PONTA, mesaj pentru PNL: Este o masura TOTAL GRESITA, o dovada a LIPSEI de VIZIUNE a CONDUCERII PNL

Suntem foarte avansati, am trecut de proceduri, avem avize de la institutia nationala si internationala, si este o sansa pe care o avem acum, in 2015, an neelectoral. Nu se poate face reforma adevarata a statului roman daca nu revizuim si Constitutia. Opozitia PNL-ului nu are nicio explicatie si niciun sens”, a declarat PONTA, potrivit Agerpres.

Sursa foto www.agerpres.ro