ROVANA PLUMB ii raspunde ALINEI GORGHIU: CERSESTE o CRIZA POLITICA

Presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat (PSD), ROVANA PLUMB, sustine ca ALINA GORGHIU “cerseste o criza politica”, dupa ce co-presedintele Partidului National Liberal (PNL) a solicitat sambata, intr-o conferinta de presa, demisia premierului VICTOR PONTA.

“Tot ceea ce am inteles din iesirea doamnei GORGHIU este ca cerseste o criza politica. O iesire la limita penibilului, doar asa pot califica mesajele transmise de doamna ALINA GORGHIU in conferinta de presa de astazi. Din tot discursul domniei sale nu am inteles decat ca cerseste, acesta este termenul corect, o criza politica. Tocmai demisia unui Guvern inseamna criza politica”, a declarat ROVANA PLUMB, intr-un comunicat de presa remis sambata.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: “PNL ii va cere in fiecare zi PREMIERULUI sa isi dea DEMISIA”

in opinia sa, ALINA GORGHIU este cea care ar trebui sa demisioneze din Parlament, deoarece “a pacalit electoratul aliindu-se cu PDL”.

La randul ei, senatoarea GABRIELA FIREA, purtator de cuvant al PSD, considera ca, daca ALINA GORGHIU ar fi fost consecventa, i-ar fi cerut lui KLAUS IOHANNIS sa nu candideze cand era judecat pentru probleme de integritate.

“ALINA GORGHIU face o demonstratie revoltatoare de tupeu, iesind astazi intr-o conferinta de presa in care ne anunta ca PNL vrea ca Romania sa intre cu orice pret intr-o stare de haos, doar pentru a pune mana pe putere. Daca ALINA GORGHIU ar fi fost intr-adevar consecventa, i-ar fi cerut lui IOHANNIS sa nu candideze cand era judecat pentru probleme de integritate. Dar cum acest lucru nu s-a intamplat, intreg acest demers este lipsit de orice fel de legitimitate”, a declarat Firea intr-un comunicat de presa.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Solicit DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul refuza sa-si depuna mandatul. UPDATE 

Co-presedintele Partidului National Liberal (PNL), ALINA GORGHIU, a solicitat sambata demisia premierului VICTOR PONTA si a facut un apel la toti parlamentarii sa “vina” in jurul PNL, pentru a putea face o majoritate necesara si suficienta pentru trecerea motiunii de cenzura.

Sursa foto www.dcnews.ro