ROVANA PLUMB il asteapta pe PONTA sa revina si lanseaza un AVERTISMENT DUR la adresa PNL

ROVANA PLUMB a declarat, luni dupa sedinta BPN al PSD, ca social-democratii il asteapta pe liderul VICTOR PONTA sa revina in tara si a lansat un AVERTISMENT DUR la adresa PNL pe care care il numeste “noul PDL”.

„Il asteptam ( Victor Ponta – N.R.). Ii dorim sanatate si in momentul in care medicii ii vor permite, se va intoarce in tara. Nu stim cand revine. Cu cat revine mai repede, cu atat va fi mai bine”, a adaugat presedintele interimar al PSD.

ROVANA PLUMB, presedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), a reiterat faptul ca coalitia de la guvernare sustine Guvernul Ponta. In acelasi timp, seful interimar al PSD a subliniat faptul ca exista o stabilitate din punct de vedere economic in regiune si declarand ca PSD „nu va accepta o perturbare de la acest drum facut de noul PDL care cu orice pret doreste instabilitate”.

CITESTE SI: BPN al PSD s-a reunit, din nou, in absenta lui PONTA. GABRIEL OPREA este prezent la discutii 

„Transmitand un mesaj concret din partea noastra, acela ca din punct de vedere al actiunilor politice, coalitia de la guvernare sustine Guvernul Ponta. In ultimele saptamani am luat masuri extrem de importante pentru cetateni. Romania are de trei ori crestere economica – cresterea locurilor de munca si o colectare impresionanta a ANAF. Toate masurile sunt sustenabile. Incep romanii sa resimta reducerea cotei la 9% la alimente.

In concluzie, din toate datele pe care le avem, Romania se afla pe drumul cel bun. E un pol de crestere economica in regiune si facem apel ca avem nevoie in continuare de aceasta stabilitate si nu suntem de acord sa existe o perturbare de la acest drum facut de noul PDL care cu orice pret doreste instabilitate.

Am discutat despre modul in care actionam politic pe timp de vara la nivelul fiecarei organizatii judetene. Vom tine legat cu colegii si activul de partid. Principala prioritate pe care ne vom axa, ca si actuala guvernare, este legea salarizarii sectorului bugetar si vom incepe de saptamana aceasta consultari cu partenerii sociali, pentru ca pana la sfarsitul lunii septembrie sa finalizam legea salarizarii.

CITESTE SI: REACTIA lui VICTOR PONTA referitoare la situatia din GRECIA 

Romania nu e Grecia. Guvernul a facut curat si are inregistrata performanta din punct de vedere economic si al impactului social la nivelul cetatateanului”, a declarat ROVANA PLUMB.

In ceea ce priveste legea salarizarii, ROVANA PLUMB a declarat ca noua viziune care priveste salarizarea este „de a avea o echitate in sistemul bugetar”.

„In ceea ce priveste legea salarizarii n-am vrut sa inaintez niciun fel de propunere pana nu avem o discutie cu partenerii sociali. Salarizarea celor 3 puteri in stat trebuie sa fie la acelasi nivel. Noua viziune pe care o avem in ceea ce priveste salarizarea care in momentul de fata e haotica, este de a avea o echitate in sistemul bugetar. Viziunea cu care venim poate fi considerata un factor de combatere a coruptiei.

Ne vom organiza. Vom adopta exact strategiile si practica aferenta strategiilor dar desemnarea candidatilor e apanajul Comitetului Executiv National. De la bun inceput va spun ca in Biroul Permanent National (BPN) nu s-a luat in discutie acest subiect. Exista sustinere pentru premierul VICTOR PONTA”, a conchis ROVANA PLUMB.

Sursa foto: realitatea.net