ROVANA PLUMB: Imi cer iertare in numele PARTIDULUI pentru declaratiile domnului IOAN RUS

Ministrul Familiei ROVANA PLUMB a cerut iertare in numele PSD pentru declaratia lui IOAN RUS, prin care a jignit familiile romanilor din diaspora, spunand ca au COPIII GOLANI si NEVASTA CURVA.

Rovana Plumb a declarat intr-o interventie telefonica la Realitatea TV ca isi cere “iertare pentru declaratia domnului Rus din partea partidului si a guvernului si vreau sa aduc aminte ca partidul nostru mereu a incercat sa ajute familiile si copiiii ramasi in urma si avem o preocupare permanenta pentru copiii ce raman aici in tara. Chiar ieri am lansat un program in acest sens.”

Amintim ca aseara, in direct la televiziunea Digi24 ministrul transporturilor IOAN RUS a declarat despre cei care lucreaza in strainatate ca ”ROMANIA are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”. 

CITESTE SI: IOAN RUS JIGNESTE FAMILIILE ROMANILOR din DIASPORA: COPIII GOLANI si NEVESTE CURVE!