ROVANA PLUMB: Liberalii forteaza schimbarea GUVERNULUI cu mijloace din afara jocului

Presedintele Consiliului National al PSD, ROVANA PLUMB, a acuzat, marti, PNL ca doreste SCHIMBAREA GUVERNULUII “cu mijloace din afara jocului politic”.

“Reactiile agresive ale Opozitiei confirma faptul ca cei din PNL nu au inteles nimic din ceea ce inseamna democratie si Constitutie. PNL incurajeaza ideea, nedemocratica, conform careia un Guvern trebuie schimbat prin mijloace din afara politicii. Guvernul are sustinerea Parlamentului si a electoratului si acestia sunt singurii factori de care ar trebui sa depinda un executiv, intr-o democratie”, a precizat ROVANA PLUMB, intr-un comunicat de presa.

CITESTE SI: GABRIELA FIREA: PNL sa nu mai amestece JUSTITIA in jocul POLITIC 

ROVANA PLUMB  cere liberalilor “sa dea dovada de decenta si sa inceteze cu iesirile isterice si ipocrite”, afirmand ca reprezentantii PNL au sustinut, in doua randuri, candidati la Presedintie cu dosare in instanta.

“Ceea ce fac astazi este si rusinos, si periculos. De asemenea, le cer sa nu lanseze scenarii mincinoase despre suspendarea prim-ministrului si sa citeasca Legea raspunderii ministeriale si Constitutia. Prim-ministrul nu poate fi suspendat de presedinte”, a sustinut ROVANA PLUMB.

CITESTE SI: GORGHIU: Am vazut azi un PREMIER LAS care dispretuieste LEGEA si pe ROMANI 

Sursa foto: realitatea.net