ROVANA PLUMB: O guvernare condusa de CATALIN PREDOIU, ar insemna sa NU SE REDUCA TVA, CAS

Presedintele Consiliului National al PSD, ROVANA PLUMB, afirma ca “o guvernare condusa de CATALIN PREDOIU, cu girul ALINEI GORGHIU, va insemna SA NU SE MAI REDUCA TVA, sa NU SE MAI REDUCA CAS”.

Reactia sa vine dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis a transmis Senatului cererea de reexaminare a Codului fiscal.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS A RETRIMIS CODUL FISCAL LA PARLAMENT. CEREREA OFICIALA. UPDATE

“Prin pozitia exprimata ieri de liberali am avut confirmarea definitiva a DISPARITIEI PNL si a preluarii totale a filosofiei pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL. Astazi, stim ca o guvernare condusa de CATALIN PREDOIU, cu girul ALINEI GORGHIU, va insemna sa nu se mai reduca TVA, sa nu se mai reduca CAS. Nu m-ar mira ca acesti oameni sa aiba in plan inclusiv revenirea asupra masurii de reducere a TVA la alimente. Auzim discutii despre masuri compensatorii. Datele economice sunt cele care confirma sustenabilitatea masurilor propuse. Sigur, probabil ca cei din noul PDL s-ar gandi sa TAIE ANTICIPAT SALARII, sa mai CREASCA ALTE TAXE, sa REDUCA AJUTOARELE SOCIALE pentru ca altceva nu stiu”, a declarat sambata Rovana Plumb, intr-un comunicat transmis Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri spre reexaminare Senatului Legea privind Codul fiscal.

CITESTE SI:PNL: REEXAMINAREA CODULUI FISCAL se impune ca urmare a proastei GUVERNARI

Dupa anuntul Administratiei Prezidentiale, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a afirmat ca argumentele pentru care presedintele Iohannis a retrimis Codul fiscal in Parlament sunt CORECTE si ca reexaminarea documentului “se impune ca urmare a PROASTEI GUVERNARI”.