ROVANA PLUMB: Voi candida la functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, ministrul ROVANA PLUMB, si-a anuntat sambata CANDIDATURA la functia de presedinte al Consiliului National al Partidului Social Democrat.

Anuntul a fost facut la evenimentul organizat de OFPSD in cadrul caruia a fost lansat spre dezbatere publica “Pactul pentru demnitatea femeii”, in prezenta presedintelui PSD, premierul VICTOR PONTA. ROVANA PLUMB a fost propusa pentru functia de presedinte al Consiliului National al PSD de catre liderul europarlamentarilor social-democrati VIORICA DANCILA.

CITESTE SI: Mistocarii PONTA si DRAGNEA glumesc pe seama DNA: Vreau sa ma autodenunt! Am fost amenintat

“Voi candida la aceasta functie, voi candida pentru presedintia Consiliului National al PSD. (…) Cred ca avem nevoie ca impreuna, si-mi asum aceasta candidatura, sa putem sa facem din Consiliul National acea structura care sa poata sa fie legatura intre partid, parlamentarii nostri si membrii Guvernului. Vreau sa candidez la aceasta functie pentru ca vreau sa fiu o voce puternica a dumneavoastra, a tuturor in PSD, pe scena publica. (…) Da, vreau sa fac echipa cu VICTOR PONTA, da, vreau sa fac echipa cu LIVIU DRAGNEA, pentru un proiect nou de succes al PSD. Vreau sa fac echipa cu fiecare dintre dumneavoastra si cu cele care sunt acasa pe care le respect, pretuiesc si le iubesc pentru ca vreau ca Romania sa aiba un proiect de succes, o guvernare buna pentru toti romanii”, a afirmat ROVANA PLUMB.

Organizatia de Femei a PSD a lansat spre dezbatere un pact pentru demnitatea femeii prin care propune un set de masuri si politici publice.

“Suntem aici in sala 1.500 de colege. In partid suntem 200.000 si in tara si peste tot in lume aproape 10 milioane de romance. Sunt sigura ca avem puterea sa actionam acum si sa schimbam acum conditia si statutul femeii in bine. (…) Sunt mama, sotie, bunica si nu pot trece cu vederea greutatile pe care, inca, multe femei din Romania le intampina. De aceea, am venit astazi in fata dumneavoastra cerandu-va sprijinul pentru a putea actiona acum si de a pune in aplicare ‘Pactul pentru demnitatea femeii’. El, prin politicile si principiile pe care le contine, se poate pune in aplicare doar prin angajamentul politic al tuturor formatiunilor politice din Romania, cu sprijinul intregii societati civile”, a declarat ROVANA PLUMB.

CITESTE SI: Fost sef in CNADNR si asociat al ministrului ROVANA PLUMB, cercetat de procurorii DNA 

La eveniment participa presedintii organizatiilor de femei ale UNPR, Florina Anghel, si PC, Luciana Bivolaru, precum si presedintele PP-DD, Simona Man, si reprezentate ale federatiilor sindicale si ONG-urilor. In cadrul evenimentului organizat de femeile social-democrate mai multi lideri ai PSD au transmis mesaje video dedicate zilei de 8 Martie, Ziua Femeii. Totodata, pe scena au urcat pentru momente artistice grupul de tenori Distincto, corul de copii Bim-Bam si formatia instrumentala Amadeus.

Sursa foto: jurnalul.ro