Roxana Dobre recunoaște că a fugit de acasă! Ce a declarat bruneta despre relația cu Florin Salam

Roxana Dobre confirmă cearta cu Florin Salam şi fuga de acasă, însă neagă că cei doi s-au despărţit. Soţia manelistului susţine că ea şi Florin Salam s-au împăcat.

“Nu ne-am despărţit, a fost o mică neînţelegere, care a venit din partea unui membru al familiei noastre. A avut o ieşire din comun. Cearta dintre mine şi soţul meu nu a fost din ce s-a auzit în presă. Este adevărat că am plecat de acasă. M-am ciondănit puţin cu al meu, mi-am luat copiii şi am plecat de acasă.

Nu am fugit nicăieri, aşa cum s-a speculat. Dacă aş fi avut o aventură cu altcineva, primul care ar fi aflat ar fi fost soţul meu. În noaptea respectivă a venit soţul meu foarte revoltat şi supărat legat de ce i-aş fi spus unui membru al familiei noastre. Eu când am auzit am râs puţin ironic. Nu mi se pare nimic deplasat. El a zis că nu i se pare normal, eu i-am spus că atunci îmi iau copiii şi plec.

Citește și: MOTIVUL PENTRU CARE FLORIN SALAM NU MAI VREA SĂ O IERTE PE ROXANA DOBRE

Ca orice femeie, m-am supărat. M-am supărat atât de tare încât mi-am luat copiii şi am plecat de acasă. Florin Salam mi-a spus: «Femeie, eşti nebună?». Am plecat de acasă pentru o seară, două. (…) Nu am niciun alt bărbat, eu nu am soţ de bărbat şi de înşelat. Pentru mine, Florin este cel mai frumos bărbat din toată lumea”, a declarat Roxana Dobre la “Xtra Night Show”.

Roxana Dobre neagă vehement că a fugit cu 500.000 de euro. “Este exclus aşa ceva. Eu nu iau bani de la Florin fără să-l întreb. Poate am fugit cu 500.000 de lei vechi, ca să bag benzină. Soţul meu nu este un pămpălău, să mă fi acceptat în viaţa lui dacă nu era sigur că poate să aibă încredere în mine. În primul rând el este o persoană cunoscută şi dacă aş fi făcut ceva greşit ar fi venit cineva să îi spună, nu ar fi ieşit cineva să vorbească în presă în numele lui. Nu ştiu cine a fost în stare să inventeze aşa ceva. (…) Să le fie ruşine, nu ştiu ce înseamnă o familie, chiar dacă au păr alb în cap”, a mai spus Roxana Dobre.

Roxana Dobre neagă şi ipoteza că şi-ar fi înscenat fuga cu 500.000 de euro pentru că soţul ei ar avea datorii. “Soţul meu nu are datorii. Soţul meu nu mai are datorii de foarte mult timp. Soţul meu a muncit tot timpul. (…) E răutate”, a mai afirmat Roxana Dobre.

Sursa foto: adevarul