Roxana Ionescu, nunta in vara

Veste cum nu se poate mai buna pentru Roxana Ionescu. “Mama Natura” si iubitul sau, afaceristul timisorean Tinu Vidaicu, s-ar putea casatori in aceasta vara.

De aproximativ doua luni, Roxana Ionescu (28 de ani), fosta “Mama Natura” se iubeste cu om de afaceri din Timisoara. Frumoasa blonda a fost singura in ultimii doi ani, fiind lasata cu ochii-n soare de sot pentru amanta, nimeni alta decat sora nasei de cununie.

Acum, Roxana pare sa isi fi gasit fericirea in bratele lui Tinu Vidaicu (32 de ani). Barbatul a povestit cum a cunoscut-o pe iubita lui.

“Roxana a venit aici in calitate de ambasador al unui brand de bauturi. Am discutat, ne-am imprietenit si am pastrat legatura pe retelele de socializare. Mi-a spus apoi ca vrea sa-si faca Anul Nou aici, ca i-a placut atmosfera din club si am zis da, de ce nu, dar nu eram convins ca va veni. S-a tinut de cuvant, iar de la Revelion am ramas impreuna”, a povestit afaceristul, citat de Click!.

Citeste si: SMILEY RENUNTA LA CANTAT. ARTISTUL S-A ANGAJAT LA O TELEVIZIUNE

Mai mult, potrivit sursei citate, vara aceasta Roxana si-ar putea pune pirostriile. Ea si-a cunoscut viitoarea soacra si a impresionat-o pozitiv.

“Cred ca ea este persoana cu care vreau o familie. Ambii am avut experiente de viata asemanatoare, asa ca pot spune ca facem o echipa buna. Mama a cunoscut-o pe Roxana si pot sa spun ca se inteleg, rezoneaza bine”, a spus Vidaicu.

Sursa foto: click.ro