Roxana Nemes a pus ochii pe un dominican

Dominicanul Hevito are lipici la blonde. Roxana Nemes, cunoscuta blonda din showbiz a rupt ringul de dans pe muzica sa.

Dominicanul Hevito reuseste cu usurinta sa incinga atmosfera de fiecare data cand urca pe scena. Cu ritmuri fierbinti ce te imbie la dans, un ten ciocolatiu de invidiat si un trup bine lucrat la sala, Hevito pare ca poseda toate atuurile care ii aduc noi admiratoare dupa fiecare concert. Iar cand admiratoarele sunt vedete din showbizul autohton si mai si canta, miroase a colaborare! Roxana Nemes are deja o colaborare la activ cu un artist exotic. Blondina canta „Boom Bang” alaturi de cantaretul cipriot de culoare Admiral C4C, piesa ce se bucura de succes peste hotare. Numai ca Roxanei nu-i arde numai de cantat in prezenta artistilor exotici, ci si de dansat.

Citeste si: Vezi ce vedeta de la noi a atras toate privirile cu tinuta sa sexy ! GALERIE FOTO in articol !

Artista a rupt ringul de dans pe muzica dominicanul Hevito la un concert sustinut de el recent. Nu i-a pasat cine o vede si a pornit la dans alaturi de cateva prietene, spre deliciul reprezentantilor lui Adam care nu-si mai puteau lua ochii de la ele.

Dupa concert, Roxana si Hevito si-au dat mana, iar dominicanul a purtat o discutie cu impresarul Radu Groza, iubitul blondinei. Asa ca data viitoare, poate ca Roxana nu va mai dansa alaturi de Hevito, ci va si pune mana pe microfon.