Roxana Nemeș altoită de noul iubit! Totul s-a petrecut sub privirile unui taximetrist

Roxana Nemeș a fost ”șifonată”, vineri seară, de iubitul ei, la scurt timp după ce au părăsit un club din Capitală! Acțiunea s-a derulat într-un taxi, informează cancan.ro.  

Sursa citată mai scrie că Roxana Nemeș nu a mai ieșit două zile din casă, pentru că era puțin ”pământie” în obraji! Roxana și Ionuț, iubitul mecanic auto, au mers, vineri, la clubul Loft din Capitală. Cei doi s-au distrat, au glumit, dar… Din senin, el a luat foc! I-a cerut iubitei, pe loc, să meargă acasă! Ea a încercat o replică, dar nu a avut șanse în fața lui Ionuț, care era prea ”înfierbântat”.

A chemat un taxi, cei doi au urcat. Departe de a se fi încheiat scandalul, lui Ionuț nervii i-au cedat definitiv și s-a ”dezlănțuit”! Rapid, jap-jap! Un război-fulger, la care ”inamicul” nici nu a avut timp să clipească! Era trecut de ora două și un sfert, iar taximetrul rula pe Floreasca, în dreptul shaormeriei Genin.

Împăcarea s-a produs, luni, cînd ei au plecat la Focșani. ”Nu știu de unde s-a aflat asta… Am fost cu Ionuț în LOFT, însă am ajuns amândoi acasă. Azi am plecat cu el la Focșani”, a declarat Roxana, pentru cancan.ro.

Iubitul Roxanei se numeşte Ionuţ Bârsan, este divorţat şi are un copil de patru ani din prima căsătorie.

Sursa foto și text: cancan