Roxana Sarbu, ex-Trident, a pierdut custodia copilului. FOTO

Roxana Sarbu a aflat, astazi, o veste ingrozitoare: fetita sa, Oana a fost incredintata de judecatori tatalui ei, Marcel Sarbu. Procesul pentru custodie dura de un an si jumatate.

Roxana ex-Trident traieste o drama in aceste zile. A pierdut-o pe Oana, care va locui conform hotararii judecatoresti cu Marcel Sarbu, tatal fetitei. Un rol esential in decizia Justitiei a avut-o, se pare, chiar declaratia Oanei.

 “Este un proces castigat de Dumnezeu si de Oana. Dumnezeu i-a dat minte Oanei sa spuna tot ce pateste cu mama ei. A spus judecatorilor ca doarme in pat cu Roxana si cu iubitul ei. Si Roxana a indoctrinat-o, i-a zis ca trebuie sa-l iubeasca pe Andrei Badiu, ca el va fi viitorul ei tata. In sase saptamani, cat timp eu nu am mai vazut-o, fata mea a slabit un kilogram si jumatate, pentru ca mama ei a hranit-o numai cu pizza si inghetata. Sase saptamani nu m-a lasat Roxana sa o vad, m-am dus cu Politia peste ea si degeaba, ea se gandea ca Oana uita si ca nu va avea ce sa le spuna judecatorilor, dar uite ca le-a spus. Si i-am facut si dosar penal”, a declarat Marcel pentru wowbiz.ro.

Distrusa, Roxana da vina pe Justitie, care ar fi fost influentata financiar de Marcel Sarbu: “Cu bani poti cumpara orice in tara asta. Si mie de asta mi-a fost teama, de banii lui. Nu-mi vine sa cred. Cinci judecatori au decis sa ramana copilul la mine si cea de-a sasea i-a incredintat lui fetita. Avocata mea nici nu a fost lasata sa-si spuna pledoaria pana la capat. Oare ca judecatoare este, ce femeie, ce mama? (…) Fetita a spus judecatorilor adevarul, ca Marcel ii cumpara mai multe jucarii decat mine si ca eu ii spun “mai vedem”. Dar el ii cumpara jucarii ca sa o indoctrineze impotriva mea, eu nu ma pot juca cu mintea copilului meu. Si a zis ca vrea sa stea cu ambii parinti, dar mai mult cu tatal in perioada asta””, a declarat, cu lacrimi in ochi, Roxana.

Fericit peste masura, Marcel Sarbu vrea sa ii ofere Oanei o vacanta de vis la mare.

Sursa foto: wowbiz.ro