Roxana Vancea face declaratii incendiare despre sexul cu Mihai Bendeac

Roxana Vancea si Mihai Bendeac sunt cel mai proaspat cuplu aparut in peisajul monden romanesc. Roxana Vancea a dezvaluit recent si cum face sex cu Bendeac si la ce o ajuta.

Relatia dintre Roxana Vancea si Mihai bendeac a luat nastere pe platourile de filmare ale show-ului umoristic produs de Bendeac pentru Antena 1, fosta asistanta de la Razvan si Dani fiind cooptata recent in echipa actorului, scrie wowbiz.ro. Doar ca, de cand a urcat o treapta mai sus in cariera si a ajuns sa fie coprezentatoare in emisiunea “Splach! Vedete la apa” sau sa lucreze in scenetele lui Bendeac, Roxana Vancea a inceput sa intre la apa, la propriu, slabind vazand cu ochii.

Cate kilograme, nici ea nu stie. Insa un lucru e clar: Roxana a topit sunculitele pe care le avea pe coapse si solduri si a slabit atat de mult incat, la prima vedere, ai fi tentat sa crezi ca a tinut o dieta-minune pe care nu vrea sa o dezvaluie si altora, mai scrie sursa citata.

“Nu stiu cat am slabit pentru ca eu nu ma urc pe cantar. Imi spune lumea ca se vede si sunt multumita. Nu fac eforturi prea mari. Sau fac ceva, dar le fac de placere. Fac sport dimineata, la sala, si noaptea, cu Mihai”, a declarat Vancea pentru wowbiz.ro, lasand sa se inteleaga ca rezultatele procesul ei de slabit au devenit vizibile de cand este cu Bendeac si depun efort si noaptea, in dormitor.

Sursa foto: wowbiz.ro