Ruby a dezvăluit de ce nu vrea să se mărite

Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, a dezvăluit, in exclusivitate pentru playtech.ro, motivul pentru care nu vrea să se mărite sau să facă un copil. Artista în vârstă de 32 de ani este una dintre cele mai frumoase artiste din România și are o relație de șapte ani cu iubitul ei alături de care a participat la ”Asia Express”, dar încă nu se gândește la căsătorie.

În urmă cu șapte ani, Ruby a început o relație cu Robert, dansator în trupa sa. Cei doi sunt și acum împreună și au apărut în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express” de la Antena 1.

Ruby a explicat că și-a imaginat viața într-un anumit fel și că în acest moment, pentru ea este important să se concentreze pe carieră. “Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a explicat Ruby pentru playtech.ro.

Sursa foto: facebook