Rudar Velenje vs FCSB 0-2 (0-1). Roș-albaștrii au debutat cu un succes neconvingător în Europa League

FCSB va juca, joi în deplasare, în manșa tur din turul doi preliminar al Europa League cu slovenii de la Rudar Velenje. Meciul va începe la ora 18:30, urmând să fie transmis, în direct, pe Prima TV.

Update: FCSB a  rezolvat încă din tur soarta “dublei” cu Rudar Velenje, din turul II al preliminariilor Europa League. Roș-albaștrii s-au impus în deplasarea din Slovenia cu 2-0, după golurile lui Man și Teixeira. Cu toate aceste jocul prestat de elevii antrenorului Nicolae Dică a fost unul neconvingător.

În a doua jumătate a primei reprize ei s-au întrecut în greșeli de ordin tactic și le-au permis gazdelor să-i înghesuie în propria jumătate. Apoi, în repriza secundă, deși au dominat jocul au ratat cu seninătate numeroase ocazii la poarta slovenilor. Rezerva Florin Tănase a fost omul responsabil cu ratarea din tabăra oaspeților!

Aspecte care, într-o partidă împotriva unui adversar de calibru, te pot costa extrem de scump. Trebuie remarcată însă, pentru a câta oara, prestația ireproșabilă a veteranului Teixeira, portughezul care va împlini 38 de ani în curând fiind cel mai bun om de pe teren.

Cele două reușite ale FCSB-ului poartă semnătura lui Man (5) și Teixeira (74), cu precizarea că portughezul a mai înscris o dată dar reuțita sa a fost anulată pentru un ofsaid anterior la Tănase.

Returul cu Rudar Velenje va avea loc joia viitoare, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Știre inițială

Rudar Velenje vs FCSB (echipe probabile):

Rudar Velenje (4-2-3-1): Pridigar – Pusaver, Vasilijevic, Tomasevic, Pisek – Williams, Trifkovic – Muic, Bolha, Tucic – Radic. Antrenor: Marijan Pusnik.
FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Pintilii, Popescu, Man, Moruțan, Teixeira – Florin Tănase. Antrenor: Nicolae Dică.

Arbitri: Huseyin Gocek.  Kemal Yilmaz și Serkan Ok (toți din Turcia)
Stadion:Ob Jezeru City (2500 de locuri)

În turul 3, învingătoarea acestei duble va întâlni câștigătoarea dintre Hajduk Split și Slavia Sofia.

Sursa foto: sport