RUDELE VICTIMELOR DE LA COLECTIV CONTESTA CANDIDATURA LUI PIEDONE. UPDATE

Membrii ASOCIATIEI COLECTIV au anuntat ca vor merge, vineri, la JUDECATORIA SECTORULUI 4 pentru a depune contestatie impotriva candidaturii lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE pentru un nou mandat de primar. Anuntul a fost postat, joi, pe pagina de Facebook a asociatiei.

UPDATE 11.25: Rudele victimelor de la CLUBUL COLECTIV au contestat, vineri, candidatura lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE la PRIMARIA SECTORULUI 4, informeaza postul B1 Tv.

STIRE INITIALA

ASOCIATIA COLECTIV, formata din supravietuitori si rude ale decedatilor in urma INCENDIULUI de la COLECTIIV, a anuntat ca va contesta candidatura depusa de CRISTIAN POPESCU PIEDONE pentru ALEGERIILE LOCALE din iunie. Membrii asociatiei au notat pe pagina de Facebook, ca vor merge la JUDECATORIA SECTORULUI  4, insotiti de avocati, pentru a inregistra actul de sesizare, vineri la ora 11.

CITESTE SI: IMPOSTORUL PENAL CRISTIAN POPESCU PIEDONE ESTE UN „MONUMENT DE ONOARE” !

“Cererea de contestatie poate fi adaptata si adaugita cu suferintele si prejudiciile suferite de fiecare dintre voi ca urmare a activitatii de primar celui ce nu ezita sa ne reconfirme, prin candidatura sa, ca apropiatii nostrii au murit degeaba”, au scris acestia pe reteaua de socializare.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE a anuntat, miercuri, tot pe pagina de Facebook, ca si-a depus candidatura la PRIMARIA SECTORULUI 4, dupa ce anuntase ca se retrage din viata politica, in urma TRAGEDIEI din CLUBUL COLECTIV, el fiind urmarit penal.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea