RUGBY: ROMANIA a capitulat in fata GEORGIEI in FINALA CEN CUP

Romania a fost invinsa de Georgia cu scorul de 22-9 (16-9), sambata, la Tbilisi, in finala Cupei Europene a Natiunilor la Rugby, editia 2013-2014.

Jucatorii de rugby romani au evoluat in fata a 25.000 de spectatori prezenti pe stadionul ”Mikheil Meskhi”, printre care s-au aflat si premierul Romaniei, Victor Ponta, si ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo.

Georgia, gratie acestei victorii, va evolua in grupa C a Cupei Mondiale de anul viitor, alaturi de campioana mondiala, Noua Zeelanda, Argentina, Tonga si o echipa din Africa, cel mai probabil Namibia. ”Stejarii” vor face parte din grupa D, alaturi de Franta, Irlanda, Italia si Canada, scrie Agerpres.

Citeste si: ROMANIA S-A CALIFICAT LA CM RUGBY 2015 DUPA VICTORIA, 32-6, CU SPANIA

”Stejarii” au inceput bine la Tbilisi si in minutul 3 conduceau cu 3-0, dupa o lovitura de pedeapsa marcata de Florin Vlaicu. Gazdele au revenit rapid, preluand conducerea pana la pauza.

Georgia a inceput in forta partea a doua a meciului si diferenta de pe tabela de marcaj a crescut in min. 51, cand Kvirikasvili a marcat din nou din lovitura de pedeapsa, dupa ce Burcea a primit un cartonas galben.

Scorul final a fost de 22-9 pentru Georgia. Stejarii au ocupazt astfel locul 2 la CEN Cup.

Sursa foto: sport.ro